- 30%

- 30%

Ultima scrisoare de dragoste

Autor: Jojo Moyes
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
83% of 100
Pre╚Ť standard 39,90┬álei Pre╚Ť special 27,93┬álei

Reducere 30%

0,00 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
27,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Aflat─â în c─âutarea unui subiect inedit ╚Öi emo╚Ťionant, ziarista Ellie Haworth g─âse╚Öte în arhiva ziarului la care lucreaz─â o scrisoare datând din anul 1960, scris─â de un b─ârbat care-i cere iubitei s─â-╚Öi p─âr─âseasc─â so╚Ťul. Astfel, Ellie se vede prins─â în h─â╚Ťi╚Öurile unei po¬ve╚Öti de dragoste...

Aflat─â în c─âutarea unui subiect inedit ╚Öi emo╚Ťionant, ziarista Ellie Haworth g─âse╚Öte în arhiva ziarului la care lucreaz─â o scrisoare datând din anul 1960, scris─â de un b─ârbat care-i cere iubitei s─â-╚Öi p─âr─âseasc─â so╚Ťul. Astfel, Ellie se vede prins─â în h─â╚Ťi╚Öurile unei po¬ve╚Öti de dragoste din trecut, iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât ╚Öi ea îns─â╚Öi are o leg─âtur─â cu un b─ârbat însurat. În 1960, Jennifer Stirling se treze╚Öte în spital, unde a ajuns în urma unui accident de ma╚Öin─â. Nu-╚Öi poate aminti nimic: nici de so╚Ť, nici de prieteni, nici cine era. La înapoierea acas─â, descoper─â o scrisoare de dragoste ╚Öi începe s─â-╚Öi aminteasc─â de iubitul ei, pentru care fusese dispus─â s─â ri╚Öte totul. Povestea din trecut a lui Jennifer ╚Öi cea actual─â a lui Ellie, ambele implicând o dragoste p─âtima╚Ö─â ╚Öi interzis─â, se împletesc într-o dram─â de mare intensitate emo╚Ťional─â, în care scrisorile de dragoste readuc la via╚Ť─â o iubire care sfideaz─â timpul. „Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. Dup─â p─ârerea mea, romanul anului.“ Lisa Jewell „O carte fabuloas─â, emo╚Ťionant─â ╚Öi evocatoare – perfect─â pentru cei cu sufletul mereu tân─âr ╚Öi îndr─âgostit.“ Sophie Kinsella Jojo Moyes a fost distins─â cu Premiul „Cartea anului“ de c─âtre Asocia╚Ťia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America pentru volumul Ultima scrisoare de dragoste.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
448
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0455-2
Traducator(i):
attribute_icon
Daniela Truţia
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  3 mar. 2016
Autor(i)  :  Jojo Moyes
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-0455-2
Traducator(i)  :  Daniela Tru┼úia

Despre Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes, jurnalistă și scriitoare britanică, s-a născut în 1969 la Londra. A studiat la Royal Holloway și Bedford New College, London University.

Cu o burs─â finan╚Ťat─â de The Independent, a absolvit un curs de jurnalism la City University din Londra ├«n 1992. Cu excep╚Ťia anului 1994, c├ónd a tr─âit ├«n Hong Kong ╚Öi a scris pentru Sunday Morning Post, Moyes a lucrat ├«n urm─âtorii zece ani la Independent ├«n diferite func╚Ťii. ├Än 2002 a devenit corespondent al ziarului pe teme de arte ╚Öi media.

Din aceeasi categorie

Vezi toate