special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Prima Doamna

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
SERIA ÔÇ×PASIUNI TEXANEÔÇť T├ón─âra ╚Öi frumoasa Cornelia Case, devenit─â recent v─âduv─â dup─â prematura moarte a so╚Ťului ei, nimeni altul dec├ót pre╚Öedintele Statelor Unite, se g├ónde╚Öte c─â tragicul eveniment a eliberat-o de responsabilit─â╚Ťile de la Casa Alb─â ╚Öi sper─â s─â se bucure de o via╚Ť─â mai tihnit─â. ├Äns─â...

SERIA ÔÇ×PASIUNI TEXANEÔÇť

T├ón─âra ╚Öi frumoasa Cornelia Case, devenit─â recent v─âduv─â dup─â prematura moarte a so╚Ťului ei, nimeni altul dec├ót pre╚Öedintele Statelor Unite, se g├ónde╚Öte c─â tragicul eveniment a eliberat-o de responsabilit─â╚Ťile de la Casa Alb─â ╚Öi sper─â s─â se bucure de o via╚Ť─â mai tihnit─â. ├Äns─â circumstan╚Ťele ÔÇô ╚Öi ambi╚Ťiile tat─âlui ei ÔÇô o for╚Ťeaz─â s─â continue rolul s─âu at├ót de important. Nu pentru mult timp ├«ns─â, c─âci ea ╚Öi-a pus ├«n minte s─â scape ╚Öi s─â se fac─â nev─âzut─â ÔÇô chiar ╚Öi numai pentru c├óteva zile ÔÇô, pentru a putea sim╚Ťi pe propria piele ce ├«nseamn─â s─â tr─âie╚Öti ca un om obi╚Önuit. Nu are nevoie dec├ót de o deghizare ÔÇô ╚Öi g─âse╚Öte rapid una perfect─â: de femeie ├«ns─ârcinat─â. ├Än vreme ce ├«ntreaga na╚Ťiune afl─â despre dispari╚Ťia ei ╚Öi ├«ncearc─â s─â ├«i dea de urm─â, ea porne╚Öte la drum, ├«ntr-o rulot─â, al─âturi de un str─âin enervant de secretos ╚Öi de seduc─âtor ╚Öi de dou─â fete orfane adorabile, care au nevoie de o familie care s─â le poarte de grij─â.

├Ämpreun─â, cei patru c─âl─âtoresc spre inima Americii, urm├óndu-╚Öi propriul ÔÇ×vis americanÔÇť ÔÇô o c─âl─âtorie inedit─â, plin─â de aventuri ╚Öi de descoperiri, de revela╚Ťii ╚Öi de dezv─âluiri, ce duce la o glorioas─â rena╚Ötere ╚Öi la dezgroparea unor sentimente care st─âteau bine ascunse.

 

ÔÇ×Dac─â nu ai citit un roman de S.E. Phillips, nu ai citit o poveste de dragoste ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului!ÔÇť Los Angeles Times

 

SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 24 de romane traduse ├«n 30 de limbi ╚Öi ap─ârute pe lista de bestselleruri din New York Times, PublisherÔÇÖs Weekly ╚Öi USA Today.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
368
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6314-6
Traducator(i):
attribute_icon
Oana Barbu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 iul. 2018
Autor(i)  :  Susan Elizabeth Phillips
Numar pagini  :  368
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6314-6
Traducator(i)  :  Oana Barbu

Din aceeasi categorie

Vezi toate