- 30%

- 30%

Un loc pentru inima ta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

0,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Gracie Snow are o misiune ╚Öi este ferm hot─âr├ót─â s─â o duc─â la ├«ndeplinire, indiferent de ce trebuie s─â fac─â pentru asta. Prima ei ├«ns─ârcinare ca proasp─ât angajat─â la studiourile Windmill este s─â ├«l aduc─â acas─â pe legen┬şdarul Bobby Tom Denton, un celebru juc─âtor de fotbal american retras din activitate ├«n urma unei...

Gracie Snow are o misiune ╚Öi este ferm hot─âr├ót─â s─â o duc─â la ├«ndeplinire, indiferent de ce trebuie s─â fac─â pentru asta. Prima ei ├«ns─ârcinare ca proasp─ât angajat─â la studiourile Windmill este s─â ├«l aduc─â acas─â pe legen┬şdarul Bobby Tom Denton, un celebru juc─âtor de fotbal american retras din activitate ├«n urma unei grave acci┬şdent─âri. Pe l├óng─â faptul c─â Bobby nu vrea s─â se ├«ntoarc─â ├«n Telarosa, Texas, nici nu este convins c─â dore╚Öte s─â-┬ş╚Öi ├«nceap─â o carier─â ├«n lumea filmului, ├«n ciuda contrac┬ştului pe care l┬şa semnat.

A╚Öadar, ce argumente ar pu┬ştea avea Gracie, o fat─â b─âtr├ón─â de 30 de ani, care p├ón─â atunci se ocupase de un c─âmin de b─âtr├óni ├«ntr┬şun or─â╚Öel uitat de lume, s─â-┬şl conving─â pe faimosul, ╚Öarmantul, egoistul Bobby, b─ârbatul cu o avere considerabil─â ╚Öi ├«n┬şconjurat mereu de bombe sexy, s─â fac─â ceea ce trebuie, dar nu┬ş-╚Öi dore╚Öte?

Nici unul, dup─â p─ârerea lui Bobby. Dar Gracie dove┬şde╚Öte a avea resurse nelimitate, iar sub ├«nf─â╚Ťi╚Öarea aparent banal─â se ascund un caracter de o╚Ťel ╚Öi o inim─â de ├«nger. ├Äncet-┬ş├«ncet, Bobby descoper─â c─â al─âturi de Gracie poate s─â r├ód─â, s─â fie el ├«nsu╚Öi, s─â fie pasionalÔÇŽ ╚Öi chiar s─â fie cu adev─ârat ├«ndr─âgostit. C─âci Gracie este femeia pe care nu a avut-┬şo niciodat─â, dar ╚Öi-┬şa dorit┬ş-o dintotdeauna.


Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse ├«n 30 de limbi ╚Öi ap─ârute pe lista de bestselleruri din New York Times, PublisherÔÇÖs Weekly ╚Öi USA Today. A primit 4 premii RITA pentru ÔÇ×Cel mai bun romanÔÇť, precum ╚Öi Premiul pentru ├«ntreaga activitate din partea Romantic Times.

 

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
384
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2274-7
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  10 nov. 2017
Autor(i)  :  Susan Elizabeth Phillips
Numar pagini  :  384
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-2274-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate