LiteraBlog GALERIE FOTO. De Black Friday 2021 pe Litera.ro, actorul Marius Florea Vizante încurajează lectura prin personajul său, Dorin Zidaru

GALERIE FOTO. De Black Friday 2021 pe Litera.ro, actorul Marius Florea Vizante încurajează lectura prin personajul său, Dorin Zidaru

De Black Friday 2021, Dorin Zidaru, îndrăgit personaj online creat de actorul Marius Florea Vizante, actor al Teatrului de Comedie din București, încurajează lectura și își îndeamnă fanii să citească mai mult și nu doar cotorul cărților.

Dorin Zidaru, aflat în vizită de lucru la Editura Litera, a fost impresionat de bibliotecă Litera, ceea ce i-a stârnit curiozitatea să citească mai mult.

„Nici baie n-are, bucătărie n-are, balcon n-are. E doar bibliotecă. E bibliotecă peste tot, frate! Ce-am vrut eu ca să zic? Am avut altă lucrare – la unii care erau cu politică, din astea… – și care avea bibliotecă… decât cotoare! Înțelegi ce zic? Era cotoare fără carte în ele. Era decât cotoarele așa frumoase. Și atunci mi-am dat seama – nu e de fală la ăștia. Toate cotoarele are carte-n ele. Băi nene, nu mai citiți decât cotorul!”, le-a transmis Dorin Zidaru urmăritorilor săi.

Dorin dorește să citească! Ajută-l și fă-i o recomandare. Acum este momentul pentru că de Black Friday pe litera.ro ai peste 3.500 de titluri din care să alegi, toate cu reduceri de până la 90%, plus CADOU câte un pachet generos de cărți, în fiecare zi!

Într-o altă înregistrare, Dorin Zidaru încearcă să citească volumul Freud de Toni Llácer, din colecția „Descoperă filosofia”. Vezi video-ul aici!

„Aoleu! Deci eu nu mai sunt de acord nici cu ăsta! Idei freudale…cică toate belelele vine de la mama. Nu e! La mine vine de la șeful de echipă, îți spun sigur!”

Personajul Dorin Zidaru, personaj creat de îngrăgitul actor roman, a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID-19. Marius Florea Vizante a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti in 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag, iar în prezent este actor la Teatrul de Comedie. Este cunoscut pentru rolurile din filmele „Restul de tăcere”, „Filantropica” și „E pericoloso sporgersi”.


Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dorin Zidaru bucurându-se de lectură în biblioteca Litera!

Nu știi ce să pui pe lista ta de lectură? Iată câteva recomandări, în funcție de preferințe:

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Top thrillere care te vor ține cu sufletul la gură

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să pui pe lista de lectură

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro!

Black Friday 2021 pe Litera.ro: 10 cărți de non-ficțiune pe care să ți le pui în wishlist

Cărți de istorie pe care trebuie să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de memorii pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Cele mai frumoase cărți pentru copii pe care să le pui în wishlist de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Pregătește-te de Black Friday pe Litera.ro!

În perioada 12 – 14 noiembrie 2021, sărbătorește Black Friday 2021 pe Litera.ro cu reduceri de până la 90% la peste 3.500 de titluri în format fizic și peste 3.000 de titlui în format digital (ebooks), transport rapid prin curier, gratuit la comenzi de minim 149 lei și un pachet cadou în valoare de 199 lei la fiecare comandă*!

Citește și: Cum mă pregătesc pentru Black Friday 2021 pe Litera.ro

De Black Friday 2021 pe Litera.ro găsești cărți la prețuri de producător. Cele mai bune oferte din piața de carte ajung la tine rapid, cu livrare în 24-48 ore. Experiența Editurii Litera, cu peste 30 de ani în industrie, îi garantează calitatea produselor achiziționate pe Litera.ro!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Cum a apărut Black Friday?

Conceptul de Black Friday sau Vinerea Neagră a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii. În prezent, reprezintă ziua cu cele mai mari reduceri din an, fiind cel mai așteptat eveniment de shopping.

Inițial, termenul de Black Friday provine din 1961, când poliția din orașul Philadelphia a folosit această noțiune pentru a descrie traficul intens din vinerea ce a precedat Ziua Recunoștinței, sărbătorită anual în joi a lunii noiembrie. De Ziua Recunoștinței, familiile se reunesc pentru a celebra împreună în jurul unei mese festive, fapt ce provoacă busculade în trafic în zilele ce o urmează, când toți americanii se întorc la casele lor.

La începutul secolului XXI, însă, marii retaileri americani au încercat introducerea acestui concept și în afara Statelor Unite, luând astfel naștere cel mai mare eveniment de reduceri din an. Pentru Statele Unite, Black Friday este cea mai aglomerată zi de cel puțin trei decenii. Cu toate acestea, în România conceptul de Black Friday este prezent din 2011, iar în ultimul deceniu tot mai mulți comercianți au importat acest concept.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.