LiteraBlog Cele mai frumoase cărți pentru copii pe care să le pui în wishlist de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Cele mai frumoase cărți pentru copii pe care să le pui în wishlist de Black Friday 2021 pe Litera.ro

O zi ne mai desparte de Black Friday 2021! Începând cu 12 noiembrie 2021, pe Litera.ro te așteaptă cele mai mari reduceri la carte din an!

Te poți pregăti din timp pentru Vinerea Neagră adăugând în wishlist toate titlurile tale preferate. Acest lucru te va ajuta să plasezi mai repede o comandă pe Litera.ro și să îți cumperi cărțile favorite la cel mai mic preț. Pentru a veni în ajutorul tău, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase cărți pentru copii pe care le puteți citi împreună seara, înainte de culcare.

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

Descoperă cele mai îndrăgite cărți ale copilăriei pe Litera.ro!

Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele Disney

Deschide fiecare carte din Calendarul de Advent, citește aventurile personajelor tale preferate și creează-ți amintiri magice! Calendarul conține 24 de cărți mici, învelite individual în husă de hârtie pentru ca fiecare poveste până la Crăciun să rămână o surpriză! Dimensiunile generoase, conținutul premium și designul festiv fac din acest calendar un cadou minunat de oferit copiilor în așteptarea lui Moș Crăciun!

10.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Citește și: Cele mai frumoase povești Disney, disponibile într-un minunat calendar de Advent. Precomandă acum cu 30% reducere și transport gratuit!

24 de povești în așteptarea lui Moș Crăciun:

1. Disney. O zi în zăpadă
2. Disney. Regatul de Gheată II
3. Disney. Huey, Dewey, Louie și dorința de Crăciun
4. Disney. Pinocchio. Cadoul perfect
5. Disney Pixar. Mașini. Cel mai frumos cadou
6. Disney Pixar. Compania Monștrilor. Veselie de Crăciun
7. Disney. Pomul de Crăciun al lui Donald Duck
8. Disney. 101 Dalmațieni. Primul Crăciun în familie
9. Disney Prințese. Fantomele Crăciunului
10. Disney. Regatul de Gheață. Sărbători cu Olaf
11. Disney. Povestea de Crăciun a lui Mickey
12. Disney. Cadourile de Crăciun
13. Disney Prințese. Belle sare în ajutor
14. Disney. Robin Hood. Un Crăciun pentru toți
15. Disney Prințese. Vănătoarea de comori din ziua de Crăciun
16. Disney Pixar. Tot înainte
17. Disney. Winnie de Pluș. Cel mai dulce Crăciun
18. Diseny Prințese. Magia sărbătorilor
19. Ralph strică tot. Planul de Crăciun
20. Disney. Bambi. Minunatul brad de Crăciun
21. În căutarea lui Nemo. Un mare Crăciun albastru
22. Povestea jucăriilor. Petrecerea de Crăciun
23. Walle-E. Un cadou pentru Walle-E
24. Doamna și Vagabondul. Surpriza de Crăciun

Regatul de gheață. Povești de 5 minute

Pornește într-o călătorie magică alături de Anna și de Elsa, în căutarea unui monstru misterios! Participă la o petrecere în pijama și la o paradă în miezul verii! Sărbătorește împreună cu cei cinci prieteni aniversarea lui Olaf și fă cunoștință cu un pui de ren simpatic! Această carte cu 12 povești de citit cu voce tare în aproximativ 5 minute fiecare este perfectă pentru lectura de seară și pentru momente magice de vacanță!

Credit foto: Cristina Venedict

Zog și doctorii zburători, Julia Donaldson

Cine strigă după ajutor? O sirenă cu pielea arsă de soare? Un leu care a răcit și strănută? Un unicorn necăjit? Chemați-i repede pe Doctorii Zburători, care vin într-o clipă pe spinarea lui Zog, dragonul-ambulanță! Dar când însuși regele se îmbolnăvește, oare îl pot salva și pe el? O continuare originală, amuzantă, colorată și plină de suspans, a poveștii lui Zog, scrisă de creatorii lui Șobi cel Hoț.

Citește și: O carte pe zi: „Zog și doctorii zburători” de Julia Donaldson

Hoața de ecrane, Helen Docherty

FII ATENT! O micuță creatură sosită de niciunde în oraș o să-ți mănânce telefonul mobil la gustare! Șterpelina ar vrea să-și facă prieteni noi, dar toată lumea e prea ocupată să stea cu nasul în telefon și n-o observă nimeni. La un moment dat, ecranele de orice fel încep să dispară în chip misterios, și atunci se pornește cu adevărat distracția!

Gata cu ecranele, e timpul pentru joacă adevărată în această povestioară plină de miez, cu versuri amuzante!

Magia Crăciunului. 24 de povești în așteptarea lui Moș Crăciun, Tony Wolf

De Crăciun se poate împlini totul, chiar și visul unui iepuraș, căci este cea mai fermecată perioadă din an! Bucurați-vă de această carte minunată de povești și lăsați-vă învăluiți de magia Crăciunului!

Cum a salvat Felix Crăciunul, Alex T. Smith

În Ajunul Crăciunului, Felix găsește întâmplător o scrisoare pentru Moș Crăciun rătăcită afară din cutia poștală. Se hotărăște așadar să pornească într-o Misiune Foarte Importantă și să-i înmâneze chiar el scrisoarea lui Moș Crăciun. În timp ce străbate orașul aflat în toiul pregătirilor de sărbătoare, Felix întâlnește o mulțime de prieteni minunați, are parte de aventuri periculoase și învață că faptele bune se împlinesc cu bunăvoință și curaj.

O poveste minunată, spusă în douăzeci și patru de capitole și jumătate și însoțită de activități menite să aducă în fiecare familie magia Crăciunului.

Credit foto: Cristina Venedict

Coco. Povestea filmului

În ciuda interdicției „FĂRĂ MUZICĂ!“ despre care știe că există de generații în familia lui, Miguel, un băiețel de doisprezece ani, visează să ajungă un muzician celebru, asemenea idolului său, Ernesto de la Cruz. Va fi oare dorința familiei mai puternică decât chemarea inimii?

Ursulețul de zăpadă, Holly Webb

Mai sunt câteva zile până la Crăciun și afară ninge ca-n povești. Sara face un ursuleț de zăpadă, iar bunicul ei construiește un iglu, perfect pentru o noapte cu povești de la Polul Nord. Când Sara se trezește însă, nimic nu mai e la fel, iar aventura magică pe tărâmul înghețat abia acum începe…

Incorigibilii de la Ashton Place. Urletul misterios, Maryrose Wood

Incorigibilii de la Ashton Place nu sunt nişte copii obişnuiţi; Alexander, în vârstă de zece ani, scoate nişte urlete ca de lup; Cassiopeia, de patru sau cinci ani, latră (de obicei) chiar mai rău decât muşcă, iar Beowulf, fratele mijlociu, e îngrijorător de pasionat de vânătoarea de veveriţe.

Nici domnişoara Penelope Lumley, în vârstă de cincisprezece ani, nu e o guvernantă obişnuită: proaspăt absolventă a Academiei Swanburne pentru Tinere Promițătoare de Origine Modestă, Penelope acceptă cu încredere provocările noului post. Deși nerăbdătoare să le predea copiilor verbele în limba latină și să le arate cum să folosească globul pământesc, înainte de toate trebuie să-i dezvețe de apucăturile lor canine.

Ashton Place este un loc plin de mistere: Cine sunt aceste trei creaturi? Cine pândeşte tot timpul din umbră? Va reuși oare Penelope să le educe la timp pentru balul de Crăciun organizat de Lady Constance?

Credit foto: Cristina Venedict

Caramel, un pisoi curajos, Holly Webb

Când găsește pe stradă o pisicuță lovită de mașină, Helena o duce direct la cabinetul veterinar unde lucrează verișoara ei mai mare, Lucy, și unde îi place și ei să dea o mână de ajutor. Scăpată de primejdie, pisicuța ar trebui să se întoarcă acasă, dar nimeni nu vine să o caute.

Fetița care iubea renii, Holly Webb

Lottei îi place foarte mult să-și asculte bunica povestind despre copilăria ei petrecută printre reni, în nordul Norvegiei. Fetița visează să aibă și ea parte de astfel de aventuri, iar într-o noapte din preajma Crăciunului se trezește purtată în lumea magică a poveștilor bunicii, alături de un pui de ren de care trebuie să aibă grijă.

Aventuri la Conacul Penhallow. Copacul secretelor, Holly Webb

Penhallow e plin de câini, Polly. Uită-te în jur și ai să-i vezi! Suntem peste tot. Așa am fost dintotdeauna. Polly e foarte fericită când, din întâmplare, îl trezește la viață pe micul terier Patch. Numai că acesta pare foarte dezorientat în prezent și îngrijorat din cauza lui Jake, tânărul lui stăpân de demult. Vor reuși oare Polly și prietenul ei Rex să-l facă să-și amintească ce i s-a întâmplat lui Jake și să descifreze misterul tâlharilor de la conacul Penhallow?

Citește și: Dosar de autor: Holly Webb, preaiubita autoare de cărți pentru copii

Credit foto: Cristina Venedict

De Black Friday 2021 pe Litera.ro găsești cărți la prețuri de producător. Cele mai bune oferte din piața de carte ajung la tine rapid, cu livrare în 24-48 ore. Experiența Editurii Litera, cu peste 30 de ani în industrie, îi garantează calitatea produselor achiziționate pe Litera.ro!

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro. Ai cadou garantat la fiecare comandă: un pachet cu cărți în valore de 199 lei!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Cum a apărut Black Friday?

Conceptul de Black Friday sau Vinerea Neagră a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii. În prezent, reprezintă ziua cu cele mai mari reduceri din an, fiind cel mai așteptat eveniment de shopping.

Inițial, termenul de Black Friday provine din 1961, când poliția din orașul Philadelphia a folosit această noțiune pentru a descrie traficul intens din vinerea ce a precedat Ziua Recunoștinței, sărbătorită anual în joi a lunii noiembrie. De Ziua Recunoștinței, familiile se reunesc pentru a celebra împreună în jurul unei mese festive, fapt ce provoacă busculade în trafic în zilele ce o urmează, când toți americanii se întorc la casele lor.

La începutul secolului XXI, însă, marii retaileri americani au încercat introducerea acestui concept și în afara Statelor Unite, luând astfel naștere cel mai mare eveniment de reduceri din an. Pentru Statele Unite, Black Friday este cea mai aglomerată zi de cel puțin trei decenii. Cu toate acestea, în România conceptul de Black Friday este prezent din 2011, iar în ultimul deceniu tot mai mulți comercianți au importat acest concept.

Te-ar mai putea interesa și:

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Top thrillere care te vor ține cu sufletul la gură

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să pui pe lista de lectură

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro!

Black Friday 2021 pe Litera.ro: 10 cărți de non-ficțiune pe care să ți le pui în wishlist

Cărți de istorie pe care trebuie să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de memorii pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.