LiteraBlog Prinde marea lichidare de stoc pe Litera.ro! Te așteaptă reduceri de până la 90%

Prinde marea lichidare de stoc pe Litera.ro! Te așteaptă reduceri de până la 90%

În perioada 24 – 30 ianuarie 2022, pe Litera.ro te așteaptă reduceri de până la 90% la mii de cărți și transport gratuit la comenzile de minimum 149 de lei!

Bucură-te de cărțile tale preferate la prețuri care pornesc de la 0,99 lei!

Titluri Litera la mai puțin de 5 lei

Părinții pot comanda pentru cei mici cărți și materiale educaționale la reducere, precum Scăderea 0/10. Planșe educaționale înfoliate (0,99 lei), Disney. Mașini. Să înceapă cursa! Jocuri și activități (1,18 lei), My Little Pony. Ești cea mai bună, Rainbow Dash! (1,49 lei), Istoria României – istoria mea. Călătorie în timp. Lecturi și activități de Magda Stan (1,99 lei), Povești la fermă. Dolly și trenul (2,49 lei), Motanul încălțat. Poveste cu pictograme. Nivelul 1 (2,99 lei), My Little Pony. Twilight Sparkle vine în ajutor (2,98 lei), Prima mea carte cu autocolante. La circ (4,38 lei), Alfie. Singur-singurel de Holly Webb (4,98 lei), Nelly Rapp și magicienii din Wittenberg de Martin Wildmark și Christina Alvner (4,98 lei).

Iubitorii de ficțiune pot achiziționa cărțile lor preferate cu doar 4,99 lei: Ceasurile de Agatha Christie, Aripi de brumă de Sylvia Day, Ultima scrisoare de dragoste de Jojo Moyes, Totul pentru dragoste de Kristin Hannah, Primăvară în Toscana de Santa Montefiore, Drum în noapte de Kristin Hannah, Vânătorii de oameni. Cum l-am răpus pe Pablo Escobar de Steve Murphy și Javier F. Pena.

Titluri Litera la mai puțin de 10 lei

Iubitorii de ficțiune pot comanda cele mai captivante cărți ale momentului cu doar 7,49 lei fiecare: Atracția de Sylvia Day, Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng, Malorie de Josh Malerman, Azi va fi altfel de Maria Semple, iar următoarele, cu 9,98 lei fiecare: Sâmbăta în care totul s-a schimbat de Sophie Van Llewyn, Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks, Pe serviciul adversarului de John le Carre, Cei ce sunt iubiți de Victoria Hislop, Furie și furtună de Jennifer L. Armentrout, Tot acest timp de Mikki Daughtry și Rachael Lippincott, Un cartier select de Therese Anne Fowler, Devoratoarea de păcate de Megan Campisi, Fetița pe care au lăsat-o în urmă de Roxanne Veletzos, Schiță de Rachel Cusk.

Cu mai puțin de 10 lei pot fi comandate la reducere și cărți pentru copii, precum: My Little Pony. Petrecere cu costume. Peste 250 de autocolante (6,87 lei), Patrula cățelușilor. Echipa 112! Cățelușii aventurieri, Mă pregătesc de școală. Culori. Cartea cu autocolante (5,97 lei), Disney. Prințese. Desenele mele de vis. Zâne și vrăjitoare (8,97 lei), Bebe învață. Primele mele animale (7,47 lei), Singuri acasă. Superactivități. Peste 1000 de autocolante (8,97 lei).

Titluri Litera la mai puțin de 15 lei

Iubitorii de non-ficțiune pot comanda la reducere cărțile lor preferate: Psihologia. Cei mai importanți teoreticieni, teorii clasice și cum te pot ajuta acestea să înțelegi lumea de Dr. Andrea Bonior (14,98 lei), Furtuna războiului. O nouă istorie a celui de-al Doilea Război Mondial de Andrew Roberts (14,97 lei), Terapia narativă pentru copii și familie de David Epston, Jennifer Freeman și Dean Lobovits (11,97 lei), Tzahal. O istorie a armatei israeliene de Ovidiu Raețchi, Altruismul eficient de Peter Singer (10,47 lei), 10 pași pentru o viață împlinită de Dale Carnegie (12,22 lei).

Tot mai puțin de 15 lei costă și bestsellerele Litera, și anume: Două cărți și o vacanță de Emily Henry, Casa de la malul mării de Santa Montefiore, Lasă lumea în urmă de Rumaan Alam, Verișoara mea Rachel de Daphne du Maurier, Cele șapte surori. Povestea Maiei de Lucinda Riley.

Titluri Litera la mai puțin de 20 lei

Somerset de Leila Meacham, Munchen de Robert Harris, Mici dezastre de Sarah Vaughan, Oricine poate avea o relație fericită de Stefanie Stahl, Îndoiala de Ashley Audrain, Trăind cu zeii de Neil MacGregor, Vremea dragostei și a războiului de Santa Montefiore, Prin ochii ei de Sarah Pinborough sunt doar câteva dintre cărțile Litera ce costă doar 17,47 lei fiecare.

Totodată, îndrăgitele volume, Partea de nord a inimii de Dolores Redondo și Mesaj de departe de Nicholas Sparks, pot fi comandate cu o reducere între 60-65%, la prețul de 19,96 lei.

Hai pe Litera.ro și descoperă oferta integrală!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.