LiteraBlog Săptămâna 10 – 16 mai 2021. Nu ratați titlurile Litera disponibile la chioșcurile de presă!

Săptămâna 10 – 16 mai 2021. Nu ratați titlurile Litera disponibile la chioșcurile de presă!

În săptămâna 10 – 16 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apar următoarele titluri de la Editura Litera: Silkie, cea mai tristă pisicuță de Holly Webb, Două cărți și o vacanță de Emily Henry și Ceasurile de Agatha Christie.

Luni, 10 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Silkie, cea mai tristă pisicuță, scrisă de Holly Webb

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 19.90 lei

Apărută la Editura Litera în colecția „Prima mea lectură” cartea spune povestea unei fetițe care își dorește un animăluț de companie.

Islei îi place foarte mult să-și petreacă timpul în casa prietenei ei, cu motanul Pickle și cu Silky, superba pisicuță recent adoptată de la adăpost. Iar când familia lui Hailey pleacă pentru o noapte din oraș, Isla se oferă să ajute la îngrijirea pisicilor. E ocazia perfectă de a le dovedi mamei și tatei că ar putea să aibă și ea un animăluț! Dar și să observe că Silky e tare nefericită…

Citește și: Dosar de autor: Holly Webb, preaiubita autoare de cărți pentru copii

Marți, 11 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Două cărți și o vacanță, scrisă de Emily Henry

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei

Apărută la Editura Litera în colecția „Blue Moon”, cartea spune povestea unei iubiri atipice. O scriitoare de romane de dragoste care nu mai crede în iubire și un scriitor de romane serioase care și-a pierdut inspirația își propun unul altuia o provocare pentru o vară, care le poate schimba părerea despre ce înseamnă un final fericit.

Augustus Everett este un scriitor foarte apreciat de ficțiune literară. January Andrews scrie bestselleruri de dragoste. Atunci când ea gândește un final fericit, el își omoară toți protagoniștii.

Sunt complet opuși.

De fapt, singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că, timp de trei luni, locuiesc în case vecine, n-au nici un ban și inspirația i-a părăsit.

Asta până când, într-o seară pe care nu și-o amintesc prea bine, din una în alta ajung să facă o înțelegere: Augustus își va petrece vara scriind o poveste cu final fericit, iar January va scrie următorul mare roman american. Ea îl va duce în excursii care par desprinse dintr-o comedie romantică, iar el o va duce să vadă rămășițele unui cult al morții (evident!). Fiecare dintre ei își va termina romanul și nimeni nu se va îndrăgosti.

Ce spun criticii despre Două cărți și o vacanță

Cititorii se vor îndrăgosti cu siguranță de această poveste romantică duioasă și aparte.(Publishers Weekly)

O viziune plină de tandrețe asupra ideii de a doua șansă, în viață și în dragoste.” (Kirkus Reviews)

Vineri, 14 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ceasurile, scrisă de Agatha Christie

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei

Apărută la Editura Litera în colecția „Buzz Books”, cartea spune povestea Sheliei Webb, o dactilografă liber-profesionistă, sosește pe Wilbraham Crescent pentru a-și lua în primire noua slujbă.

Citește și: Alina Purcaru: „À la Agatha”

Ceea ce găsește însă este un cadavru bine îmbrăcat, înconjurat de cinci ceasuri, fiecare indicând o altă oră. Dar până la sosirea polițiștilor, patru dintre ceasuri au dispărut – și, din nefericire, stăpâna casei, doamna Pebmarsh, care este oarbă, nu a văzut nimic.

Mai mult, doamna Pebmarsh neagă că ar fi sunat la agenția care a trimis-o pe Sheila și a cerut-o în mod special pe ea – și totuși, cineva a făcut-o. Hercule Poirot, pensionar acum, are din fericire suficient timp să pună cap la cap indiciile din cel mai ciudat caz al carierei sale…

Citește și: Zece cărți de Agatha Christie care te vor ține cu sufletul la gură

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.