- 30%

Cu dragostea in minte

Nota ta:
55 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Bee Königswasser trăiește după un cod de reguli cât se poate de simplu: Ce ar face Marie Curie în locul ei? Dacă NASA i-ar fi oferit un post de conducere în cadrul unui proiect de neuroinginerie – adevărat vis devenit realitate –, Marie ar fi acceptat fără nici o ezitare. Indiscutabil! Dar faimoasa întemeietoare a fizicii moderne n-ar fi fost nevoită să conducă proiectul împreună cu Levi Ward.

Totuși, în felul lui, Levi e un tip atractiv: înalt, serios și cu ochi pătrunzători. Dar, în timp ce el și Bee erau colegi la școala doctorală, Levi și-a exprimat sentimentele față de ea într-o manieră cât se poate de clară: dușmanii de moarte nu pot funcționa decât în galaxii separate, iar acestea trebuie să fie cât mai depărtate una față de cealaltă.

În momentul în care echipamentele pe care le-a cerut Bee întârzie să sosească, iar colegii de proiect o ignoră pur și simplu, tânăra cercetătoare ar putea să jure că Levi îi devine, încetul cu încetul, aliat, secondând-o în acțiunile ei și susținându-i ideile... Iar posibilitățile care decurg dintr-o astfel de situație îi provoacă lui Bee o adevărată furtună neuronală. Însă atunci când vine vremea ca ea să răspundă sentimentelor lui Levi și să-și dăruiască inima, întrebarea care se pune nu poate fi decât: Ce va face Bee Königswasser?

 

''Cu dragostea în minte e un roman sclipitor, care pune în evidență nebănuita latură sexy a oamenilor de știință.'' HELEN HOANG

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 ian. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ali Hazelwood
Traducator(i) : Simona Săsărman
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-9736-3