- 29%

Cum sa devii printesa (vol. 38)

Nota ta:
90 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

SECRETE, TRĂDĂRI, DEZVĂLUIRI DAR MAI PRESUS DE TOATE... DRAGOSTEA

După trei ani de doliu – în care a transformat publicația iubitului ei soț decedat în cea mai îndrăzneață sursă de bârfe –, Hollis Honeycutt simte că în viața ei este un mare gol. Sora ei locuiește în străinătate, iar cea mai bună prietenă a ei s-a mutat la țară. Așadar, ce poate face o tânără văduvă din înalta societate? Transformă publicația de bârfe în sursă de știri serioase, primul vizat fiind un gentleman atrăgător și misterios, pe care Hollis îl vede drept răufăcătorul din prima ei investigație adevărată.

Marek Brendan investighează o posibilă trădare care îi amenință țara natală, Wesloria, dar trebuie să procedeze cu prudență. Nimeni nu poate descoperi adevărul. La urma urmei, cine ar crede că el este prințul moștenitor pierdut al Wesloriei? Doar ochii albaștri pătrunzători ai lui Hollis Honeycutt par să știe mai multe decât dă ea de înțeles – și, mai rău, Marek pare să nu reziste farmecelor ei.

Dar, chiar dacă trădarea amenință o națiune și un tron, nimic nu este atât de periculos precum frumoasa văduvă. Iar asta pentru că Hollis este pe cale să afle drumul către adevăr… și către prințul inimii ei. 

 

„Lectura perfectă pentru o seară confortabilă, în care să te desprinzi de lumea reală.“ Apple Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 nov. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Julia London
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-372-4