lipsă stoc

- 45%

Barfe, baluri si saruturi focoase

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „NUNȚI REGALE“

Toți tinerii din protipendada londoneză râvnesc la mâna lui Lady Caroline Hawke, mai puțin unul singur. Chipeșul prinț Leopold de Alucia nu-și mai amintește cum o cheamă și insulta nu poate fi tolerată. Așa încât Caroline face ce ar face orice doamnă inteligentă și descurcăreață ca să se asigure că Leo nu i-l mai uită niciodată: are grijă ca gazeta de bârfe dedicată doamnelor să publice informații scandaloase despre el... În timp ce ea își mobilizează toate resursele pentru a-l fermeca pe craiul cu pricina.

Cineva are grijă să-l zugrăvească pe Leo ca pe un șarlatan, însă cine? Din punct de vedere social, acest lucru îl ruinează. Și mai important, îi pune în pericol investigația pe care o face în legătură cu o uneltire demnă de tot disprețul, care ajunge până la vârfurile cele mai înalte ale guvernului britanic. Leo are nevoie de ajutorul lui Lady Caroline pentru a recăpăta accesul la înalta societate. Însă fermecătorul prinț e pe cale să descopere că ajutorul acestei tinere femei, înșelător de dulce și de sexy, l-ar putea costa atât sufletul, cât și reputațiile amândurora...

 

Julia London este autoarea a peste 30 de bestselleruri New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost de șase ori finalistă la prestigiosul premiu RITA pentru excelență în ficțiunea romantică.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 iul. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Julia London
Traducator(i) : Dana Purgaru
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-9469-0