lipsă stoc

- 45%

Planurile unei printese

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „NUNȚI REGALE“

Nimic nu pune în mișcare mai bine moara de bârfe a înaltei societăți londoneze decât un scandal bun. Și când secretarul personal al prințului Sebastian de Alucia este ucis, toată lumea vorbește numai despre aceasta, inclusiv Eliza Tricklebank. Gazeta ei de cancan primește o informație anonimă despre crimă, determinându-l pe Sebastian să devină interesat de rezolvarea acesteia, dar și de Eliza.

Cu un tratat comercial care așteaptă să fie încheiat și cu o presiune crescândă de a găsi o mireasă de viță nobilă, nimic nu poate fi mai de prost gust decât un prinț care aleargă după o femeie de rând. Sebastian găsește comportamentul îndărătnic al Elizei seducător și frustrant în egală măsură, însă cei doi trebuie să colaboreze pentru a putea să-l prindă pe vinovat. Și apoi, când lucrurile se încing în spatele ușilor închise, prințul trebuie să hotărască ce pune pe primul loc – țara sau inima.

 

Julia London este autoarea a peste 30 de bestselleruri New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost de șase ori finalistă la prestigiosul premiu RITA pentru excelență în ficțiunea romantică.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 apr. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Julia London
Traducator(i) : Dana Purgaru
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8782-1