- 40%

- 40%

Demon Rumm

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
50% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 02.11.2021

Demon Rumm, un cunoscut pilot de acrobații aeriene, moare într-un cumplit accident aviatic. Frumoasa lui soție Kirsten, deși urăște publicitatea și nu i-a plăcut niciodată să fie în atenția presei, se hotărăște să scrie o carte despre viața răposatului ei soț. Însă când la Hollywood încep filmările unei...

Demon Rumm, un cunoscut pilot de acrobații aeriene, moare într-un cumplit accident aviatic. Frumoasa lui soție Kirsten, deși urăște publicitatea și nu i-a plăcut niciodată să fie în atenția presei, se hotărăște să scrie o carte despre viața răposatului ei soț.

Însă când la Hollywood încep filmările unei pelicule bazate pe povestea scrisă de ea, lucrurile se complică, iar tânăra văduvă este nevoită să colaboreze cu actorul care interpretează rolul soțului ei. Rylan North, un actor celebru, dar cu o reputație nu tocmai bună în ce privește relațiile personale, este cel mai potrivit pentru rolul principal.

Pentru a intra mai bine în pielea personajului și a descifra enigma morții lui Demon, cade la înțelegere cu Kirsten și ajunge să locuiască o perioadă în casa fostului cuplu. Astfel, frumoasa văduvă se vede nevoită să-l accepte în viața ei pe cel mai sexy actor de la Hollywood. Din prima clipă în care o vede pe frumoasa văduvă, Rylan își dă seama că este femeia pe care o așteptase toată viața și este hotărât să afle ce tragedie se află în spatele hotărârii lui Kirsten de a nu-și da a doua șansă la dragoste.

Însă lucrurile se dovedesc mai complicate decât a crezut, iar Rylan trebuie să o facă pe Kirsten să aibă încredere în el și să dea frâu liber pasiunii.

 

Sandra Brown a scris circa 70 de romane publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare .

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
224
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2850-3
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  31 iul. 2018
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-2850-3

Din aceeasi categorie

Vezi toate