lipsă stoc

- 40%

Demon Rumm

Nota ta:
68 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei

Demon Rumm, un cunoscut pilot de acrobații aeriene, moare într-un cumplit accident aviatic. Frumoasa lui soție Kirsten, deși urăște publicitatea și nu i-a plăcut niciodată să fie în atenția presei, se hotărăște să scrie o carte despre viața răposatului ei soț.

Însă când la Hollywood încep filmările unei pelicule bazate pe povestea scrisă de ea, lucrurile se complică, iar tânăra văduvă este nevoită să colaboreze cu actorul care interpretează rolul soțului ei. Rylan North, un actor celebru, dar cu o reputație nu tocmai bună în ce privește relațiile personale, este cel mai potrivit pentru rolul principal.

Pentru a intra mai bine în pielea personajului și a descifra enigma morții lui Demon, cade la înțelegere cu Kirsten și ajunge să locuiască o perioadă în casa fostului cuplu. Astfel, frumoasa văduvă se vede nevoită să-l accepte în viața ei pe cel mai sexy actor de la Hollywood. Din prima clipă în care o vede pe frumoasa văduvă, Rylan își dă seama că este femeia pe care o așteptase toată viața și este hotărât să afle ce tragedie se află în spatele hotărârii lui Kirsten de a nu-și da a doua șansă la dragoste.

Însă lucrurile se dovedesc mai complicate decât a crezut, iar Rylan trebuie să o facă pe Kirsten să aibă încredere în el și să dea frâu liber pasiunii.

 

Sandra Brown a scris circa 70 de romane publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare .

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 iul. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Sandra Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-33-2850-3