- 40%

- 40%

Capcana

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
60% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 02.11.2021

Agentul FBI Drex Easton este mânat de un singur scop: să îl găsească pe Weston Graham, un bărbat care, de treizeci de ani, atrage femei bogate, le deposedează de avere și dispare fără urmă. Deși nu are dovezi palpabile, Drex este convins că aceste femei au fost ucise, dar de fiecare dată când este pe punctul să-l...

Agentul FBI Drex Easton este mânat de un singur scop: să îl găsească pe Weston Graham, un bărbat care, de treizeci de ani, atrage femei bogate, le deposedează de avere și dispare fără urmă. Deși nu are dovezi palpabile, Drex este convins că aceste femei au fost ucise, dar de fiecare dată când este pe punctul să-l prindă, Weston își schimbă identitatea și dispare din nou.

Acum, pentru prima dată în lungul joc de-a șoarecele și pisica, Drex are un suspect. Atrăgător și fermecător, Jasper Ford s-a căsătorit de curând cu o femeie de afaceri de succes, cu mulți ani mai tânără decât el, Talia Shafer. Drex se strecoară în viața lor, pozând în noul lor vecin. Cu cât se apropie mai mult de cuplu, cu atât e mai convins că Jasper este prădătorul inteligent și nemilos pe care îl caută. Însă atracția lui pentru Talia amenință să-i compromită scopul și integritatea morală. Aceasta este șansa ca Drex să îl prindă definitiv în capcană pe criminalul căutat îndelung, înainte ca acesta să eludeze din nou justiția. Dar mai întâi trebuie să decidă dacă fermecătoarea Talia este un complice lipsit de suflet sau dragostea vieții lui și… următoarea victimă. 

 

„Capcana este un thriller plin de suspans și pasiune – un roman care satisface toate gusturile.“ The Washington Book Review

 

„Sandra Brown demonstrează încă o dată de ce rămâne în fruntea scriitorilor de romantic suspense.“ Publishers Weekly

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
448
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4834-1
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  15 apr. 2018
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-4834-1

Din aceeasi categorie

Vezi toate