- 50%

- 50%

-50%

Sub pretextul iubirii

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

Ar─âtos ╚Öi charismatic, Lucky Tyler este un rebel ├«nn─âscut, atr─âg├ónd necazurile ÔÇô ╚Öi femeile ÔÇô ca un magnet. Dar ├«ntr-o sear─â, c├ónd se ia la har╚Ť─â cu doi b─ât─âu╚Öi pentru a proteja onoarea unei necunoscute, Lucky descoper─â c─â via╚Ťa i se poate complica ├«ntr-o secund─â. Dup─â o noapte de vis petrecut─â ├«mpreun─â,...

Ar─âtos ╚Öi charismatic, Lucky Tyler este un rebel ├«nn─âscut, atr─âg├ónd necazurile ÔÇô ╚Öi femeile ÔÇô ca un magnet. Dar ├«ntr-o sear─â, c├ónd se ia la har╚Ť─â cu doi b─ât─âu╚Öi pentru a proteja onoarea unei necunoscute, Lucky descoper─â c─â via╚Ťa i se poate complica ├«ntr-o secund─â. Dup─â o noapte de vis petrecut─â ├«mpreun─â, urmeaz─â o diminea╚Ť─â de co╚Ömar. Lucky se treze╚Öte singur, iar acas─â ├«l a╚Öteapt─â ve╚Öti cum nu se poate mai proaste: un incendiu a mistuit o bun─â parte din utilajele companiei de foraj Tyler, iar anchetatorii ├«l suspecteaz─â chiar pe el, b─ânuindu-l c─â ar ├«ncerca s─â fac─â rost de bani din asigurare. Acum, misterioasa femeie devine mai mult dec├ót obiectul obsesiei lui. Este singura care ├«i poate salva, oferindu-i un alibi.
Cu sufletul sf├ó╚Öiat ├«ntre chin ╚Öi extaz, Devon Haines, se lupt─â cu propriii demoni, ├«ncerc├ónd ├«n zadar s─â scape de amintirea clipelor fierbin╚Ťi petrecute al─âturi de necunoscutul care i-a furat inima. C├ónd b─ârbatul ├«i d─â de urm─â, ea se treze╚Öte pus─â ├«n fa╚Ťa celei mai dificile alegeri din via╚Ťa ei. S─â-l ajute ar ├«nsemna s─â-╚Öi dezv─âluie cele mai ascunse secrete, dar un refuz i-ar pune ├«n primejdie pe el ╚Öi pe to╚Ťi ai lui. Oricare i-ar fi decizia, Devon risc─â s─â-l piard─â pentru totdeauna.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
Nr. pagini:
attribute_icon
288
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2205-1
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate