lips─â stoc

- 55%

Joc periculos

0% of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei

Rye Mallett este un tip ursuz, vorbe╚Öte pu╚Ťin ╚Öi repezit, are un aspect r─âv─â╚Öit, cel mai adesea este neb─ârbierit ╚Öi niciodat─â nu doarme cele opt ore impuse de regulamentul aviatic ├«naintea unui zbor. Are ├«ns─â o reputa╚Ťie solid─â: poate zbura pe orice fel de vreme, fie zi, fie noapte, ╚Öi ├«╚Öi ├«ndepline╚Öte mereu misiunea.

A╚Öa c─â atunci c├ónd i se cere s─â duc─â o misterioas─â cutie neagr─â unui anume doctor Lambert undeva prin nordul Georgiei, zbur├ónd ├«n cele mai potrivnice condi╚Ťii meteo cu putin╚Ť─â, nu ├«ntreab─â de ce ÔÇô m─âre╚Öte doar pre╚Ťul.

C├ónd avionul lui Rye aterizeaz─â pe o pist─â aproape izolat─â, lucrurile se dovedesc a fi mult mai complicate dec├ót p─âreau la prima vedere. Dup─â ce o ├«ncercare de sabotaj aproape duce la pr─âbu╚Öirea avionului, ├«n locul doctorului Lambert apare fermec─âtoarea doctor Brynn OÔÇÖNeal, care pretinde c─â a fost trimis─â s─â ridice cutia.

├Än ciuda filosofiei sale de via╚Ť─â de a nu se amesteca ├«n treburile altora, Rye se treze╚Öte atras ├«n mod irezistibil de misterul creat ├«n jurul cutiei pe care o transportase ÔÇô ╚Öi de frumoasa ╚Öi misterioasa Brynn ÔÇô, ├«ntr-o aventur─â ├«n care pericolul de a-╚Öi pierde via╚Ťa este la fel de mare precum cel de a-╚Öi pierde inima.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 iun. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Sandra Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 448
ISBN : 978-606-33-3736-9