- 35%

Umbre de ieri

Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 11.05.2021

Leigh Bransom conducea singură pe o autostradă din Texas, când își dă seama că primul ei copil își va face apariția mai repede decât se aștepta. Îngrozită de ceea ce i se poate întâmpla și neștiind ce să facă, se trezește cu un străin care oprește camioneta și se oferă să o ajute. Astfel, soarta îl aduce în...

Leigh Bransom conducea singură pe o autostradă din Texas, când își dă seama că primul ei copil își va face apariția mai repede decât se aștepta. Îngrozită de ceea ce i se poate întâmpla și neștiind ce să facă, se trezește cu un străin care oprește camioneta și se oferă să o ajute. Astfel, soarta îl aduce în viața ei singuratică pe chipeșul Chad, care reușește să umple golul lăsat de moartea soțului ei, ucis într-o misiune periculoasă.

Chad Dillon are o meserie care îl expune permanent pericolului și un trecut ce a rămas un mister pentru toată lumea. Cu toate acestea, este hotărât să rămână alături de Leigh, de care se îndrăgostește nebunește. Dar nu există nici o garanție că iubirea lui o poate proteja de cel mai crunt coșmar – acela de a-l pierde din nou pe bărbatul de lângă ea.

Deși Leigh își învinge temerile și se lasă pradă unei pasiuni așa cum nu mai cunoscuse până atunci, fericirea îi este spulberată când secretele lui Chad ies la iveală – iar trecutul amenință să se repete.

 

 „Sandra Brown știe la perfecție cum să țeasă o poveste plină de dragoste, acțiune și suspans, care îl ține captivat pe cititor de la prima până la ultima pagină.“ Library Journal

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost traduse în 34 de limbi, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
240
ISBN:
978-606-33-4091-8
Traducător(i):
Bianca Paulevici
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate