- 45%

- 45%

-44.98%

Umbre de ieri

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Umbre de ieri


Nota ta:
Preț standard 24,90 lei Preț special 13,70 lei

Versiuni disponibile

Leigh Bransom conducea singură pe o autostradă din Texas, când își dă seama că primul ei copil își va face apariția mai repede decât se aștepta. Îngrozită de ceea ce i se poate întâmpla și neștiind ce să facă, se trezește cu un străin care oprește camioneta și se oferă să o ajute. Astfel, soarta îl aduce în...

Leigh Bransom conducea singură pe o autostradă din Texas, când își dă seama că primul ei copil își va face apariția mai repede decât se aștepta. Îngrozită de ceea ce i se poate întâmpla și neștiind ce să facă, se trezește cu un străin care oprește camioneta și se oferă să o ajute. Astfel, soarta îl aduce în viața ei singuratică pe chipeșul Chad, care reușește să umple golul lăsat de moartea soțului ei, ucis într-o misiune periculoasă.

Chad Dillon are o meserie care îl expune permanent pericolului și un trecut ce a rămas un mister pentru toată lumea. Cu toate acestea, este hotărât să rămână alături de Leigh, de care se îndrăgostește nebunește. Dar nu există nici o garanție că iubirea lui o poate proteja de cel mai crunt coșmar – acela de a-l pierde din nou pe bărbatul de lângă ea.

Deși Leigh își învinge temerile și se lasă pradă unei pasiuni așa cum nu mai cunoscuse până atunci, fericirea îi este spulberată când secretele lui Chad ies la iveală – iar trecutul amenință să se repete.

 

 „Sandra Brown știe la perfecție cum să țeasă o poveste plină de dragoste, acțiune și suspans, care îl ține captivat pe cititor de la prima până la ultima pagină.“ Library Journal

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost traduse în 34 de limbi, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
240
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4091-8
Traducator(i):
attribute_icon
Bianca Paulevici

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  19 sept. 2018
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  240
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-4091-8
Traducator(i)  :  Bianca Paulevici