- 40%

- 40%

Pasiunea

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Pasiunea


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 24,90 lei Preț special 14,94 lei

Versiuni disponibile

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca...

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca acuzaților, celebrul ucigaș plătit Ricky Lozada, care reușise de ani și ani să le râdă în nas polițiștilor și procurorilor. Însă asta se dovedește a fi una dintre cele mai regretabile decizii luate vreodată, căci Rennie se alege cu un admirator nedorit. Curând, existența ei atent organizată începe să se dezintegreze când un coleg este ucis, iar ea este considerată posibil suspect.

În același timp, în viața ei intră, deloc întâmplător, Wick Threadgill, un polițist suspendat din activitate. Temperamental, ursuz, mânat de loialitate și pasiune, Wick are un trecut în care figura lui Lozada joacă un rol tragic. Pe măsură ce miza acestui joc mortal crește, Wick și Rennie încheie o alianță care, speră ei, îi va ajuta să scape de obsesia unui sociopat, să renască speranțele fragile ale unui bărbat pentru răscumpărarea păcatelor și să ajute străduințele unei femei de a-și depăși cea mai mare temere: aceea de a iubi din nou.

 

„Printre autorii contemporani ai genului, Sandra Brown nu are prea mulți rivali.“ Publishers Weekly

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2018
Numar pagini:
attribute_icon
448
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4655-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  26 feb. 2018
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-4655-2