- 35%

Pasiunea

Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100

Estimare livrare: 20.01.2021

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca...

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca acuzaților, celebrul ucigaș plătit Ricky Lozada, care reușise de ani și ani să le râdă în nas polițiștilor și procurorilor. Însă asta se dovedește a fi una dintre cele mai regretabile decizii luate vreodată, căci Rennie se alege cu un admirator nedorit. Curând, existența ei atent organizată începe să se dezintegreze când un coleg este ucis, iar ea este considerată posibil suspect.

În același timp, în viața ei intră, deloc întâmplător, Wick Threadgill, un polițist suspendat din activitate. Temperamental, ursuz, mânat de loialitate și pasiune, Wick are un trecut în care figura lui Lozada joacă un rol tragic. Pe măsură ce miza acestui joc mortal crește, Wick și Rennie încheie o alianță care, speră ei, îi va ajuta să scape de obsesia unui sociopat, să renască speranțele fragile ale unui bărbat pentru răscumpărarea păcatelor și să ajute străduințele unei femei de a-și depăși cea mai mare temere: aceea de a iubi din nou.

 

„Printre autorii contemporani ai genului, Sandra Brown nu are prea mulți rivali.“ Publishers Weekly

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
448
ISBN:
978-606-33-4655-2
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate