- 30%

- 30%

Dragoste sub presiune

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
Crawford Hunt î╚Öi vrea fiica înapoi. Dup─â moartea so╚Ťiei sale în urm─â cu patru ani, rangerul texan a alunecat pe o pant─â a nes─âbuin╚Ťelor care a f─âcut s─â fie consemnat la munca de birou ╚Öi a dus la pierderea custodiei fiicei sale. Acum îns─â Crawford ╚Öi-a reg─âsit calea cea dreapt─â, a╚Öa c─â...

Crawford Hunt î╚Öi vrea fiica înapoi. Dup─â moartea so╚Ťiei sale în urm─â cu patru ani, rangerul texan a alunecat pe o pant─â a nes─âbuin╚Ťelor care a f─âcut s─â fie consemnat la munca de birou ╚Öi a dus la pierderea custodiei fiicei sale. Acum îns─â Crawford ╚Öi-a reg─âsit calea cea dreapt─â, a╚Öa c─â înainteaz─â o cerere de redobândire a custodiei. Cazul îi este atribuit judec─âtoarei Holly Spencer, o femeie la fel de atr─âg─âtoare pe cât este de ambi╚Ťioas─â. Când un mascat înarmat întrerupe audierile pentru custodie ╚Öi îndreapt─â arma c─âtre judec─âtoare, rangerul reac╚Ťioneaz─â instinctiv ╚Öi se n─âpuste╚Öte asupra lui. Dar autorit─â╚Ťile prind pe altcineva, iar adev─âratul atacator r─âmâne necunoscut, în libertate, reprezentând în continuare un pericol. Prinderea adev─âratului f─âpta╚Ö devine pentru Crawford o misiune personal─â. Oare omul legii, obi╚Önuit s─â ia atitudine, î╚Öi va risca ╚Öansele de a ob╚Ťine custodia copilului ╚Öi va porni pe urmele unui presupus asasin? ╚śi oare va reu╚Öi aceast─â pereche mai pu╚Ťin obi╚Önuit─â s─â ignore atrac╚Ťia interzis─â ce pare s─â fie din ce în ce mai puternic─â?

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de c─âr╚Ťi scrise de ea au fost publicate în 33 de ╚Ť─âri, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
416
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0901-4
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 oct. 2016
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0901-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate