Secrete bine păstrate

19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 12.05.2021

Alexandra Gaither, o tânără procuroare frumoasă și isteață, are în sfârșit puterea de a obține ce și-a dorit dintoteauna - dreptate. Înarmată cu noi dovezi care ar putea duce la o arestare, Alex se întoarce în orășelul texan unde, cu douăzeci și cinci de ani în urmă, mama ei murise într-un mod extrem de...

Alexandra Gaither, o tânără procuroare frumoasă și isteață, are în sfârșit puterea de a obține ce și-a dorit dintoteauna - dreptate. Înarmată cu noi dovezi care ar putea duce la o arestare, Alex se întoarce în orășelul texan unde, cu douăzeci și cinci de ani în urmă, mama ei murise într-un mod extrem de controversat. Acolo îi înfruntă pe cei trei bărbați influenți care erau foarte apropiați de mama ei: fostul iubit Reede Lambert, cel mai bun prieten al acestuia, Junior, și omul care este un părinte pentru amândoi. Fiecare este fermecător, fiecare e suspect și fiecare are secrete de ascuns. Dar niciunul nu o poate opri pe Alex din căutarea adevărului. Și totuși, spre propria surprindere, Alex se simte extrem de atrasă de Reede - întocmai ca mama ei.

Pe măsură ce Alex scoate la iveală intrigi vechi de decenii, cineva capabil de minciuni abile și fapte nemiloase decide că trebuie oprită. Acum, având la dispoziție doar o lună ca să rezolve cazul sau să renunțe la el pentru totdeauna, Alex trebuie să prindă un criminal, să rămână în viață...și să găsească o cale să nu se îndrăgostească iremediabil de cel care pare cea mai potrivită alegere.

 

”Un roman puternic și seducător, cu ingrediente perfecte: pasiune, răzbunare, secrete întunecate și o poveste de dragoste tulburătoare.” Amanda Quick

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost traduse în 34 de limbi și vândute în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
480
ISBN:
978-606-33-4408-4
Traducător(i):
Laura Berteanu
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate