- 29%

Dinastia (vol. 29)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

O FAMILIE DEFINITĂ DE PRIVILEGII, DAR COMPROMISĂ DE SECRETE ȘI SCANDALURI

Vreme de generații, familia Bradford a purtat mantia de regi ai burbonului din întreaga lume. Colosala lor avere le-a permis să ducă o viață plină de privilegii ‒ în care se face o distincție clară între clasele sociale. La Easterly, vasta moșie a familiei, fiecare își știe rolul și locul.

Lui Lizzie King faptul că a trecut linia de demarcație dintre cele două grupuri aproape că i-a distrus viața. Nu și-a dorit vreodată să se îndrăgostească de Tulane, risipitorul fiu al familiei Bradford, iar modul în care s-au despărțit nu a făcut decât să demonstreze că instinctele nu o înșelaseră. Acum, după doi ani, Tulane revine acasă ‒ și toată lumea va simți consecințele, într-un fel sau altul: femeia pe care el o iubește și pe care speră să o recâștige; soția lui frumoasă, dar total lipsită de inimă; și, mai ales, capul familiei, un bărbat cu puține principii, cu și mai puține scrupule și cu multe secrete îngrozitoare.

Pe măsură ce tensiunile ating cote explozive, Easterly și toți cei care trăiesc acolo sunt prinși în vârtejul marilor transformări, din care numai cei mai iscusiți vor putea ieși.

„O combinație reușită între Dallas și Downton Abbey – o saga absolut fascinantă.” Fresh Fiction

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 sept. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : J. R. Ward
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 324
ISBN : 978-630-319-162-1