- 29%

Pacate ascunse (vol. 40)

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

REGII BURBONULUI ÎȘI CONTINUĂ AVENTURILE TUMULTUOASE

În Charlemont, Kentucky, familia Bradford trece prin momente dificile când aparenta sinucidere a capului familiei începe să arate tot mai mult a crimă și tot mai multe secrete încep să iasă la iveală.

Nimeni nu poate fi exclus din start de pe lista suspecților – cu atât mai puțin Edward, cel mai în vârstă dintre frații Bradford. Neînțelegerile și ura dintre acesta și tatăl lui sunt cunoscute de toată lumea, așa că el este conștient că se va număra printre suspecți. Pe măsură ce investigațiile avansează, Edward își ține trupul și mintea amorțite de băutură. Între timp, viitorul financiar al familiei Bradford stă în mâinile celei care se află la conducerea companiei rivale, o femeie care îl iubește pe Edward de mulți ani și îl vrea doar pentru ea.

Orice gest are consecințe. Oricare om ascunde secrete. Și foarte puține persoane sunt cu adevărat de încredere. Și, deodată, când situația pare la un pas de a scăpa de sub control, în sânul familiei apare unul dintre frați, pe care toată lumea îl considera plecat pentru totdeauna. Maxwell Bradford a venit acasă. Dar este, oare, el salvatorul familiei... sau cel mai păcătos dintre toți?

 

„Dramele și secretele întunecate ale familiei Bradford propulsează în cele mai surprinzătoare direcții această saga incredibilă, la fel de fină, bogată și satisfăcătoare ca un pahar de burbon. Susan Elizabeth Phillips

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 dec. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : J. R. Ward
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-630-319-370-0