- 29%

Pana in iad si inapoi (vol. 45)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

RELAȚII COMPLICATE, IUBIRI IMPOSIBILE ȘI UN DEZNODĂMÂNT CU TOTUL NEAȘTEPTAT

Lane Baldwine era sigur că toată viața va rămâne un play-boy, mereu în umbra fratelui mai mare, Edward. Dar când acesta mărturisește că el este cel care l-a omorât pe tatăl lor și este arestat, Lane este forțat să devină noul cap al familiei și al companiei. Convins însă că Edward și-a asumat vina pentru a acoperi pe cineva, Lane, împreună cu iubita lui, Lizzie King, pornesc pe urmele criminalului – doar ca să descopere un secret șocant care schimbă cu totul lucrurile.

Aflat în închisoare acum, Edward deplânge nu numai destrămarea familiei sau pierderea libertății… ci și pe femeia pe care a lăsat-o în urmă. Dragostea vieții lui, Sutton Smythe, este singura de care i-a păsat vreodată, dar totodată este și președinta celui mai mare competitor al Bradford Bourbon Company, și orice relație între ei este imposibilă.

În vreme ce Lane se grăbește să descâlcească ițele afacerilor oneroase făcute de tatăl lui și să salveze compania, iar Sutton este atrasă irezistibil de Edward, cu toate că soarta pare să le stea împotrivă, viețile tuturor de la Easterly se schimbă irevocabil. Pentru unii, în bine; pentru alții, poate fi o tragedie inimaginabilă. Un singur lucru este sigur: dragostea poate supraviețui oricăror încercări – chiar și în fața crimei.

 

„O saga uimitoare, care se dovedește absolut captivantă până la ultima pagină.“ Fresh Fiction

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 ian. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : J. R. Ward
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-630-319-523-0