- 50%

- 50%

Ziua izbavirii

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

Polițist în New Orleans, Burke Basile a ajuns într-un punct în care nu mai are nimic de pierdut: partenerul și cel mai bun prieten al său a murit, cariera în jurul căreia și-a construit viața i se prăbușește, căsnicia i s-a destrămat și singurul motiv pentru care nu își pune capăt zilelor este o ultimă misiune –...

Polițist în New Orleans, Burke Basile a ajuns într-un punct în care nu mai are nimic de pierdut: partenerul și cel mai bun prieten al său a murit, cariera în jurul căreia și-a construit viața i se prăbușește, căsnicia i s-a destrămat și singurul motiv pentru care nu își pune capăt zilelor este o ultimă misiune – răzbunarea pe vinovatul moral pentru moartea partenerului său. Planul său se concentrează asupra lui Pinkie Duvall, un avocat cunoscut pentru salvarea infractorilor de la condamnare și care conduce, în paralel, o rețea de trafic de droguri și de cluburi deocheate.

Însă chiar și aparent invulnerabilul Pinkie Duvall are un punct slab – frumoasa și tânăra lui soție, Remy, pe care Burke o răpește pentru a-l atrage pe avocat într-o înfruntare față în față. Dușmanul său e unul redutabil, iar tentaculele puterii lui ajung chiar printre colegii lui Burke. Mai mult, planul este pus în pericol de atracția explozivă dintre el și Remy, care îi deturnează strategia și îi aduce speranța izbăvirii.

Iubirea care se înfiripă între cei doi le dă șansa să se salveze, dar pentru a o scăpa definitiv de soțul ei dominator, Burke este nevoit să o lase pe Remy să se întoarcă la acesta. Momentul adevărului va fi balul mascat organizat de Pinkie Duvall, când toate secretele sunt dezvăluite, Burke trebuie să-și ispășească păcatul secret, iar iubirea și iertarea sunt puse la grea încercare.

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost traduse în 34 de limbi și publicate în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2021
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
480
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6787-8
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Seler
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate