- 30%

- 30%

Ziua izbavirii

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
Poli╚Ťist ├«n New Orleans, Burke Basile a ajuns ├«ntr-un punct ├«n care nu mai are nimic de pierdut: partenerul ╚Öi cel mai bun prieten al s─âu a murit, cariera ├«n jurul c─âreia ╚Öi-a construit via╚Ťa i se pr─âbu╚Öe╚Öte, c─âsnicia i s-a destr─âmat ╚Öi singurul motiv pentru care nu ├«╚Öi pune cap─ât zilelor este o ultim─â misiune ÔÇô...

Poli╚Ťist ├«n New Orleans, Burke Basile a ajuns ├«ntr-un punct ├«n care nu mai are nimic de pierdut: partenerul ╚Öi cel mai bun prieten al s─âu a murit, cariera ├«n jurul c─âreia ╚Öi-a construit via╚Ťa i se pr─âbu╚Öe╚Öte, c─âsnicia i s-a destr─âmat ╚Öi singurul motiv pentru care nu ├«╚Öi pune cap─ât zilelor este o ultim─â misiune ÔÇô r─âzbunarea pe vinovatul moral pentru moartea partenerului s─âu. Planul s─âu se concentreaz─â asupra lui Pinkie Duvall, un avocat cunoscut pentru salvarea infractorilor de la condamnare ╚Öi care conduce, ├«n paralel, o re╚Ťea de trafic de droguri ╚Öi de cluburi deocheate.

├Äns─â chiar ╚Öi aparent invulnerabilul Pinkie Duvall are un punct slab ÔÇô frumoasa ╚Öi t├ón─âra lui so╚Ťie, Remy, pe care Burke o r─âpe╚Öte pentru a-l atrage pe avocat ├«ntr-o ├«nfruntare fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â. Du╚Ömanul s─âu e unul redutabil, iar tentaculele puterii lui ajung chiar printre colegii lui Burke. Mai mult, planul este pus ├«n pericol de atrac╚Ťia exploziv─â dintre el ╚Öi Remy, care ├«i deturneaz─â strategia ╚Öi ├«i aduce speran╚Ťa izb─âvirii.

Iubirea care se ├«nfirip─â ├«ntre cei doi le d─â ╚Öansa s─â se salveze, dar pentru a o sc─âpa definitiv de so╚Ťul ei dominator, Burke este nevoit s─â o lase pe Remy s─â se ├«ntoarc─â la acesta. Momentul adev─ârului va fi balul mascat organizat de Pinkie Duvall, c├ónd toate secretele sunt dezv─âluite, Burke trebuie s─â-╚Öi isp─â╚Öeasc─â p─âcatul secret, iar iubirea ╚Öi iertarea sunt puse la grea ├«ncercare.

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. C─âr╚Ťile ei au fost traduse ├«n 34 de limbi ╚Öi publicate ├«n peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
480
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6787-8
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Seler
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 ian. 2021
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  480
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6787-8
Traducator(i)  :  Andreea Seler

Din aceeasi categorie

Vezi toate