- 29%

Incurcaturi in dragoste (vol. 10)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

UN BĂRBAT AROGANT, O FEMEIE INTELIGENTĂ … ȘI O RELAȚIE ÎNCURCATĂ

Drew Evans este obișnuit să câștige. Chipeș și arogant, el încheie afaceri de milioane de dolari și seduce, cu doar un zâmbet, cele mai frumoase femei din New York. Are prieteni loiali și o familie îngăduitoare. Și-atunci, de ce zace închis în propriul apartament de o săptămână, simțindu-se deprimat și fără chef de viață?

Katherine Brooks este inteligentă, frumoasă și ambițioasă. Ea refuză să lase orice ‒ sau pe oricine ‒ să o abată din drumul spre succes. Când Kate este angajată la firma de investiții bancare a tatălui lui Drew, viața acestui adorat al femeilor se dă complet peste cap. Spiritul ei competitiv îl tulbură, atracția pe care Drew o simte față de ea îl distrage, iar incapacitatea lui de a o ademeni în patul său îl exasperează.

Apoi, chiar când Drew e pe punctul de a obține tot ce își dorește, încrederea lui nestrămutată în propria persoană amenință să strice totul. Va fi capabil să iasă din încurcătura provocată de dorință, tandrețe, frustrare și împlinire? Va face față celei mai mari provocări din viața lui?

Și, mai ales, poate ieși învingător când vine vorba despre dragoste?

 

„Emma Chase este o voce nouă și îndrăzneață. Personajele ei sunt vibrante, pline de umor și de profunzime și până la ultima pagină rămâi captivat și încântat.“ The SubClub Books

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 mai 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Emma Chase
Traducator(i) : Bianca Mateescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 264
ISBN : 978-606-33-9874-2