- 29%

Privighetoarea (vol. 9)

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

ÎN DRAGOSTE DESCOPERIM CINE VREM SĂ FIM ÎN RĂZBOI DESCOPERIM CINE SUNTEM

În Franța anului 1939, Vianne Mauriac își ia rămas-bun de la soțul ei, Antoine, întrucât acesta pleacă pe front. Când un căpitan neamț își stabilește cartierul general în casa lui Vianne, ea și fiica sa au două opțiuni: să locuiască sub același acoperiș cu dușmanul sau să piardă totul. În timp ce pericolul pândește după fiecare colț, tot mai amenințător, Vianne este silită să facă alegeri imposibile pentru a-și ține familia în viață.

Sora ei, Isabelle, se află în căutarea unui țel în viață cu toată pasiunea necugetată specifică unei puștoaice rebele de 18 ani. În vreme ce mii de parizieni se retrag din capitală, ea îl întâlnește pe Gaëtan, un partizan de care se îndrăgostește nebunește. Dar când el o trădează, Isabelle este forțată să se maturizeze brusc și să ia decizii de viață și de moarte.

Privighetoarea este povestea a două surori, despărțite de ani și de experiență, de idei, pasiuni și circumstanțe, fiecare aflată pe propriul drum periculos spre supraviețuire, dragoste și libertate.

 

„Mi-a plăcut nespus Privighetoarea de Kristin Hannah. Personaje bine conturate, intrigă excepțională, emoții extraordinare – cine își poate dori mai mult de la un roman?Isabel Allende

Despre Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut în 2009, un roman esențial care a adus împreună femeile pentru o cauză comună, iar Privighetoarea a fost votată, în 2015, cea mai bună carte a anului de către Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library Journal, The Wall Street Journal și The Week.

În plus, romanul a câștigat Premiul Goodreads și People’s Choice Award.

Romanele sale Privighetoarea, Un nou început și Home Front urmează să fie ecranizate de case de producție importante.

Înainte să se dedice în totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuiește în Pacific Northwest împreună cu soțul ei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 mai 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Kristin Hannah
Traducator(i) : Ruxandra Târcă, Gabriel Tudor
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 480
ISBN : 978-606-33-9840-7