- 29%

O noua sansa (vol. 24)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

NU ÎNTOTDEAUNA FINALURILE FERICITE SE ÎNTÂMPLĂ DOAR ÎN FILME

Ophelia Bishop era doar o adolescentă îndrăgostită când ea și Kyle Kimpton au plecat la Hollywood pentru a-și urma visurile. Kyle și-a văzut visul împlinit, dar Ophelia, nu. Iar când el a ales cariera în detrimentul relației lor, ea s-a întors acasă pentru a conduce pensiunea familiei, mai înțeleaptă și lăsând în urmă fanteziile de adolescentă.

Însă acum, când Kyle reapare în viața ei, toate zidurile de apărare ridicate în timp riscă să se prăbușească, pentru că el nu s-a putut gândi la un loc mai bun decât orașul natal ca să-și scrie cel mai recent scenariu. Și deși știe câtă suferință i-a provocat Opheliei în trecut, vrea o nouă șansă.

Oricât de mult s-a schimbat, Ophelia încă are sentimente pentru Kyle, chiar dacă inima ei cândva frântă știe că el ar putea oricând să plece înapoi la Hollywood. Oare poate să-și schimbe propria poveste de dragoste pentru ultima dată?

 

„Un roman minunat, fascinant și atât de bine scris! Recomand cu încredere! Emma Chase

„Vă plac poveștile de dragoste despre a doua șansă? Jennifer Probst v-a împlinit dorința!Sawyer Bennett, autoare de bestsellere New York Times

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 aug. 2023
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-161-4