- 30%

- 30%

Capcana casniciei

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 19,90 lei Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

SERIA „CĂSĂTORIE CU UN MILIONAR“ Michael Conte, un burlac italian fermecător și extrem de bogat, se vede pus în fața unei urgențe de familie. Conform tradiției, pentru ca sora lui mai mică să se poată căsători – lucru pe care vrea să îl facă imediat –, trebuie ca Michael să se însoare mai întâi. Așa că...

SERIA „CĂSĂTORIE CU UN MILIONAR“

Michael Conte, un burlac italian fermecător și extrem de bogat, se vede pus în fața unei urgențe de familie. Conform tradiției, pentru ca sora lui mai mică să se poată căsători – lucru pe care vrea să îl facă imediat –, trebuie ca Michael să se însoare mai întâi. Așa că el trebuie să găsească rapid o femeie pe care să o prezinte drept soția lui în timpul călătoriei acasă, în Italia. Și cea mai la îndemână soluție pare să fie Maggie Ryan, fotograf profesionist, care, întâmplător, trebuie să facă o călătorie de afaceri la Milano.

Când i se face această propunere șocantă, Maggie este tentată să refuze. Dar cum este convinsă că Michael este îndrăgostit de Alexa, buna sa prietenă și totodată soția fratelui ei, acceptă să joace rolul – cu o condiție: Michael se va ține pentru totdeauna departe de Alexa și de familia acesteia. Aparent, acest târg încheiat pentru o săptămână pare foarte simplu. Însă cei doi nu au luat în calcul nici atracția sexuală incredibilă, nici sentimentele profunde care ies la suprafață. Oare căsnicia se poate dovedi o capcană mult prea tentantă pentru ca oricare dintre ei să își dorească să scape?

 

„O lectură amuzantă, incitantă și atât de sexy!Romancing the Book

 

 Jennifer Probst a scris peste 30 de romane și nuvele contemporane, prezente în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, iar Kirkus Reviews a numit-o „un fenomen al literaturii romance“. Cărțile ei au fost traduse în peste zece limbi, în mai mult de un milion de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
272
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6713-7
Traducator(i):
attribute_icon
Cristina Barbu, Iulian Cremenescu
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate