Capcana casniciei

Nota ta:
100 % of 100
24,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.10.2023

Versiuni disponibile

SERIA „CĂSĂTORIE CU UN MILIONAR“

Michael Conte, un burlac italian fermecător și extrem de bogat, se vede pus în fața unei urgențe de familie. Conform tradiției, pentru ca sora lui mai mică să se poată căsători – lucru pe care vrea să îl facă imediat –, trebuie ca Michael să se însoare mai întâi. Așa că el trebuie să găsească rapid o femeie pe care să o prezinte drept soția lui în timpul călătoriei acasă, în Italia. Și cea mai la îndemână soluție pare să fie Maggie Ryan, fotograf profesionist, care, întâmplător, trebuie să facă o călătorie de afaceri la Milano.

Când i se face această propunere șocantă, Maggie este tentată să refuze. Dar cum este convinsă că Michael este îndrăgostit de Alexa, buna sa prietenă și totodată soția fratelui ei, acceptă să joace rolul – cu o condiție: Michael se va ține pentru totdeauna departe de Alexa și de familia acesteia. Aparent, acest târg încheiat pentru o săptămână pare foarte simplu. Însă cei doi nu au luat în calcul nici atracția sexuală incredibilă, nici sentimentele profunde care ies la suprafață. Oare căsnicia se poate dovedi o capcană mult prea tentantă pentru ca oricare dintre ei să își dorească să scape?

 

„O lectură amuzantă, incitantă și atât de sexy!Romancing the Book

 

 Jennifer Probst a scris peste 30 de romane și nuvele contemporane, prezente în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, iar Kirkus Reviews a numit-o „un fenomen al literaturii romance“. Cărțile ei au fost traduse în peste zece limbi, în mai mult de un milion de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 dec. 2020
Colectie : Lira
Traducator(i) : Cristina Barbu, Iulian Cremenescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-6713-7