- 40%

- 40%

-40%

Casatorie fara voie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Carina Conte este ├«ndr─âgostit─â de cel mai bun prieten al fratelui ei, Max Gray, ├«nc─â din adolescen╚Ť─â. Acum, ca proasp─ât─â de╚Ťin─âtoare a unei diplome MBA, ea vine ├«n America s─â contribuie al─âturi de fratele ei Michael la extinderea pe t─âr├óm american a afacerii de familie. ├Äns─â unele lucruri pur ╚Öi simplu nu se...

Carina Conte este ├«ndr─âgostit─â de cel mai bun prieten al fratelui ei, Max Gray, ├«nc─â din adolescen╚Ť─â. Acum, ca proasp─ât─â de╚Ťin─âtoare a unei diplome MBA, ea vine ├«n America s─â contribuie al─âturi de fratele ei Michael la extinderea pe t─âr├óm american a afacerii de familie. ├Äns─â unele lucruri pur ╚Öi simplu nu se schimb─â: familia ei o trateaz─â ├«n continuare ca pe o copil─â. Cu trei surori r─âpitor de frumoase, ea se simte ├«n continuare r─â╚Ťu╚Öca cea ur├ót─â a familiei. Iar Max, noul director al companiei, o ignor─â ├«n continuare.

Max ╚Ötie c─â frumoasa Carina Conte ├«i este inaccesibil─â. ├Äns─â atrac╚Ťia nebuneasc─â dintre ei ╚Öi dorin╚Ťa fierbinte au c├ó╚Ötig de cauz─â c├ónd, ajun╚Öi ├«n Vegas pentru a ├«ncheia o afacere important─â, cei doi cedeaz─â ╚Öi au o aventur─â de-o noapte. Situa╚Ťia ia ├«ns─â o turnur─â dramatic─â, fiindc─â mama Carinei apare ├«n cel mai nepotrivit moment, chiar ├«n diminea╚Ťa de dup─â noaptea lor memorabil─â. Acum, for╚Ťa╚Ťi de tradi╚Ťiile ├«nvechite pe care familiile lor pun at├óta pre╚Ť, cei doi sunt prin╚Öi ├«ntr-o c─âs─âtorie pentru care nu erau preg─âti╚Ťi. Max se simte mizerabil, iar Carina e furioas─â la culme ÔÇô ╚Öi pe situa╚Ťie, dar mai ales pe Max. Depinde acum doar de ei doi ÔÇô ╚Öi de m├óndria lor ÔÇô dac─â ├«╚Öi vor m─ârturisi dragostea ╚Öi ├«╚Öi vor g─âsi fericirea ├«mpreun─â sau vor l─âsa frustr─ârile s─â duc─â la e╚Öec acest mariaj for╚Ťat.

 

Jennifer Probst a scris peste 30 de romane ╚Öi nuvele contemporane, prezente ├«n topurile New York Times, USA Today ╚Öi Wall Street Journal, iar Kirkus Reviews a numit-o ÔÇ×un fenomen al literaturii romanceÔÇť. C─âr╚Ťile ei au fost traduse ├«n peste zece limbi, ├«n mai mult de un milion de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7166-0
Traducator(i):
attribute_icon
Ileana Popa
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  8 mar. 2021
Autor(i)  :  Jennifer Probst
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-7166-0
Traducator(i)  :  Ileana Popa

Din aceeasi categorie

Vezi toate