special_discount_tag

- 53%

- 53%

-53.01%

Schimb de vieti

Autor: Beth O Leary
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 23,45┬álei

Reducere 53%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
23,45 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Atunci c├ónd Leena Cotton, o persoan─â foarte exigent─â cu ea ├«ns─â╚Öi, prime╚Öte ordinul de a-╚Öi lua un concediu de dou─â luni dup─â ce a ratat o prezentare important─â la serviciu, ea fuge la bunica ei, Eileen, ca s─â se odihneasc─â. Eileen este proasp─ât divor╚Ťat─â ╚Öi este pe cale s─â ├«mplineasc─â 80 de ani. ╚śi-ar dori o a...

Atunci când Leena Cotton, o persoană foarte exigentă cu ea însăși, primește ordinul de a-și lua un concediu de două luni după ce a ratat o prezentare importantă la serviciu, ea fuge la bunica ei, Eileen, ca să se odihnească.

Eileen este proasp─ât divor╚Ťat─â ╚Öi este pe cale s─â ├«mplineasc─â 80 de ani. ╚śi-ar dori o a doua ╚Öans─â la dragoste, dar ├«n micul ei sat din Yorkshire nu locuiesc mul╚Ťi domni eligibili.

Drept urmare, cele două se hotărăsc să încerce un schimb de două luni.

Eileen va locui la Londra ╚Öi va c─âuta dragostea. Va sta ├«n apartamentul Leenei ╚Öi va ├«nv─â╚Ťa totul despre ├«nt├ólnirile ocazionale, despre aplica╚Ťiile de g─âsit parteneri ╚Öi despre vecinii de la ora╚Ö. ├Äntre timp, Leena va avea grij─â de tot ├«n Yorkshire-ul rural: c─âsu╚Ťa ╚Öi gr─âdina dr─âg─âla╚Ö─â ale lui Eileen, satul ei idilic ╚Öi lini╚Ötit ╚Öi micile ei proiecte de cartier.

Dar intrarea ├«n pielea celeilalte se dovede╚Öte mai dificil─â dec├ót se a╚Ötepta oricare dintre ele. Oare schimbul de vie╚Ťi le va ajuta pe Eileen ╚Öi Leena s─â se reg─âseasc─â pe ele ├«nsele... ╚Öi poate chiar s─â g─âseasc─â dragostea adev─ârat─â?

├Än cartea Schimb de vie╚Ťi a lui Beth OÔÇÖLeary nu este niciodat─â prea t├órziu...

 

├Ämi place foarte mult Schimb de vie╚Ťi, este un roman at├ót de dulce ╚Öi optimist ╚Öi este un adev─ârat balsam ├«n aceste vremuri nenorocite. Marian Keyes

 

Schimb de vie╚Ťi a fost revigorant, captivant ╚Öi foarte pl─âcut. Aceast─â poveste are tot ce ╚Ťi-ai putea dori: personaje ingenioase, rela╚Ťii feminine puternice ╚Öi o viziune despre dragoste care ar face pe oricine s─â spere. Helena Hunting

 

BETH OÔÇÖLEARY a studiat limba englez─â la universitate ├«nainte de a se angaja ├«n domeniul editorial, unde se ocup─â de c─âr╚Ťi pentru copii. Locuie╚Öte la ╚Ťar─â, ├«n apropiere de Londra, ╚Öi a scris primul ei roman, Dragoste ├«n contratimp (The Flatshare, 2019), ├«n tren, ├«n timpul navetei c─âtre ╚Öi de la serviciu. O ve╚Ťi g─âsi, de regul─â, cuib─ârit─â cu o carte, o cea╚Öc─â de ceai ╚Öi mai multe pulovere de l├ón─â (indiferent de vreme).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7823-2
Traducator(i):
attribute_icon
Ioan Radu Preda
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  12 aug. 2021
Autor(i)  :  Beth O Leary
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-7823-2
Traducator(i)  :  Ioan Radu Preda

Despre Beth O'Leary

Beth O'Leary

Beth O'Leary a studiat limba englez─â la universitate ├«nainte de a se angaja ├«n domeniul editorial, unde se ocup─â de c─âr╚Ťi pentru copii.

Locuie╚Öte la ╚Ťar─â, ├«n apropiere de Londra, ╚Öi a scris primul ei roman, Dragoste ├«n contratimp (The Flatshare, 2019), ├«n tren, ├«n timpul navetei c─âtre ╚Öi de la serviciu.

O ve╚Ťi g─âsi, de regul─â, cuib─ârit─â cu o carte, o cea╚Öc─â de ceai ╚Öi mai multe pulovere de l├ón─â (indiferent de vreme).

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate