lips─â stoc

Ultimul regat

Nota ta:
92 % of 100
39,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
39,90 lei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Volumul 1 din seria Ultimul regat

La mijlocul secolului al IX-lea, fioroșii danezi năvălesc pe pământul britanic, dornici de jafuri și cuceriri. Regat după regat cad pradă invadatorilor nemiloși, până când unul singur rămâne. Astfel, soarta întregii Anglii și cursul istoriei ajung să depindă de un singur om, de un singur rege.

Ultimul regat este primul roman din seria de succes cu acela╚Öi nume scris─â de Bernard Cornwell, o cronic─â a istoriei Angliei de la ├«nceputurile sale, ÔÇ×la fel de captivant─â ca Urzeala tronurilor, dar inspirat─â din evenimente realeÔÇť (The Observer), serie care a stat la baza unui excep╚Ťional serial de televiziune realizat de BBC.

Bernard Cornwell scrie un roman istoric ╚Öi de aventuri excep╚Ťional, un roman despre curaj, tr─âdare, datorie, devotament, m─âre╚Ťie, dragoste ╚Öi lupt─â, a╚Öa cum se v─âd prin ochii unui t├ón─âr r─âzboinic, a c─ârui loialitate este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«ntre dou─â lumi.

 

Cel mai mare scriitor de romane istorice din zilele noastre. Washington Post

 

Cornwell trece cu u╚Öurin╚Ť─â de la o b─ât─âlie spectaculoas─â la alta, ├«mpletind politica ╚Öi moravurile sociale ale vremii ╚Öi plas├óndu-╚Öi cu m─âiestrie ac╚Ťiunea ├«n contextul istoric. Booklist

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard┬áCornwell┬ás-a n─âscut la Londra ╚Öi a lucrat ├«n televiziune p├ón─â c├ónd a ├«nt├ólnit-o pe viitoarea sa so╚Ťie, cet─â╚Ťean─â american─â, ╚Öi s-a mutat ├«n Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Este, de asemenea, autorul seriei ├Än c─âutarea Graalului, cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n vremea R─âzboiului de 100 de Ani, al seriei Sharpe, cu care a debutat, ╚Öi al mai multor romane de sine st─ât─âtoare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 nov. 2020
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Gabriel Tudor
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-6703-8