lips─â stoc

- 55%

Un lord legendar

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 8,96┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 8,96┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA ÔÇ×MIRESE NEAST├éMP─éRATEÔÇť

S─âtul de atmosfera plictisitoare a s─âlilor de bal londoneze ╚Öi dezam─âgit de sezoanele nesf├ór╚Öite ├«n care nu a reu╚Öit s─â ├«╚Öi g─âseasc─â o so╚Ťie, Christian Forester, viconte de Berkeley, se refugiaz─â la cabana lui de v├ón─âtoare din Sco╚Ťia, dornic de lini╚Öte ╚Öi solitudine. ├Äns─â ultimul lucru la care se a╚Öteapt─â este s─â g─âseasc─â acolo o necunoscut─â ├«nc├ónt─âtoare, instalat─â confortabil ├«n locuin╚Ťa lui.

Lady Sarah Highgate, favorita sezonului precedent, n-a avut nici o problem─â ├«n a-╚Öi g─âsi un so╚Ť. Problema este c─â pretendentul marchiz, un b─ârbat ├«ncrezut ╚Öi plictisitor, este mai degrab─â alegerea p─ârin╚Ťilor ei, a╚Öa c─â, ├«n disperare de cauz─â, Sarah se refugiaz─â ├«n Sco╚Ťia, unde nimere╚Öte din gre╚Öeal─â la cabana vicontelui.

Nevoi╚Ťi s─â petreac─â ├«mpreun─â c├óteva zile, Christian ╚Öi Sarah descoper─â c─â fiecare poate fi partenerul ideal pentru cel─âlalt. Dar educa╚Ťi fiind s─â asculte de regulile societ─â╚Ťii, cei doi ajung ├«n schimb la o ├«n╚Ťelegere: el o va ajuta s─â g─âseasc─â o cale de a se ├«ntoarce acas─â f─âr─â a provoca un scandal, iar ea ├«l va ├«nv─â╚Ťa cum s─â se poarte pentru a-╚Öi g─âsi so╚Ťia potrivit─â.

Am├óndoi ├«╚Öi respect─â partea de ├«n╚Ťelegere, ╚Öi planul ar fi putut decurge perfectÔÇŽ Se pare ├«ns─â c─â nu au luat ├«n considerare o consecin╚Ť─â neprev─âzut─â: inimile lor nu au de g├ónd s─â se supun─â normelor bunei-cuviin╚Ťe.

 

Valerie Bowman a debutat ├«n anul 2012. A fost nominalizat─â de Asocia╚Ťia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America la categoria Cel mai bun roman de debut din genul historical romance, precum ╚Öi la Premiul Kirkus pentru fic╚Ťiune.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 24 iul. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Valerie Bowman
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-2831-2