lipsă stoc

- 45%

Lectii de dragoste pentru conte

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „CLUBUL VALEȚILOR“

EL NU ȘI-A DORIT NICIODATĂ UN TITLU

Proaspăt revenit de pe câmpul de luptă, căpitanul David Ellsworth s-a întors acasă pentru a descoperi vestea șocantă și nedorită că este noul conte de Elmwood. Chiar dacă David nu știa că era pretendent la un titlu, el și sora lui trebuie acum să navigheze prin apele anevoioase ale lumii bune din Londra. Știe să fie soldat, ofițer și frate, dar nu are nici o idee despre cum să fie conte. David va avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi. Chiar dacă acesta vine de la femeia de o frumusețe răpitoare... care este răsfățata lumii pe care el o detestă.

EA NU ȘI-A DORIT NICIODATĂ UN SOȚ

Sora mai mică a unui marchiz, Lady Annabelle Bellham se plimbă prin elegantele săli de bal cu ușurința unei leoaice care traversează jungla. Este cea mai alunecoasă frumusețe la fiecare bal, iar domnii pariază de multă vreme care va fi norocosul ce îi va câștiga în sfârșit mâna. Dar Annabelle nu are de gând să cadă pradă farmecelor unui bărbat. Știe ce distrugeri poate aduce o căsnicie și este hotărâtă să evite o asemenea soartă. Pentru a-și păstra privilegiile, tot ce trebuie să facă Annabelle este să-și petreacă nenumărate ore în compania unui fost soldat chipeș și visător... care o face să pună la îndoială fiecare regulă pe care și-o impune. Ea și David au în comun doar o pasiune înflăcărată și câteva sentimente mai mult decât incomode... Poate fi de ajuns?

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 iul. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Valerie Bowman
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-9468-3