- 45%

Vicontele cavaler

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
în stoc

Estimare livrare: 09.10.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „CLUBUL VALEȚILOR“

PLANURILE SALE MĂREȚE...

Ewan Fairchild, viconte de Clayton, bifează unul după altul planurile viitorului său luminos. Să devină o personalitate în plină ascensiune în parlament? Bifat. Să găsească o tânără cu care să se căsătorească? Bifat. Să-și facă grajdurile invidiate de toți bărbații din Londra? Bifat, mulțumită calului arab pursânge, pe care tocmai l-a câștigat la licitație. Clayton este pe cale să le aibă pe toate și nu se va abate de la drumul său pentru nimeni – nici măcar pentru vecina lui cea tânără și frumoasă.

...SUNT PE CALE SĂ FIE STRICATE.

Lady Theodora Ballard nu s-a supărat atunci când, ca să aibă grijă de mama ei bolnavă, a ratat un sezon de dineuri, baluri și serate. Dar, în momentul în care tatăl ei i-a vândut calul preferat, Thea a suferit enorm. Acum, vicontele chipeș și seducător de pe moșia vecină are calul ei, iar ea nu se va opri de la nimic ca să-l recupereze. Din nefericire, incursiunea ei în grajdul lui se sfârșește prost, lăsând-o pe Thea cu un picior rupt și pe Clayton cu o musafiră atrăgătoare, care îi dă peste cap lumea lui ordonată. Atracția dintre ei este de netăgăduit, dar secretele și scandalurile abundă. Va fi nevoie de multă dragoste pentru ca ei doi să se salveze...

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 iun. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Valerie Bowman
Traducator(i) : Andreea Irimia
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-9357-0