- 25%

- 25%

Marchizul care ma iubea

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,99┬álei Pre╚Ť special 14,99┬álei

Reducere 25%

în stoc

Estimare livrare: 25.10.2021

SERIA ÔÇ×CLUBUL VALE╚ÜILORÔÇť EL E ├ÄNTR-O MISIUNE SECRET─é Toat─â Londra ├«l ╚Ötie pe Beau Bellham drept marchiz de Bellingham, dar numai c├ó╚Ťiva apropia╚Ťi de ├«ncredere ╚Ötiu c─â lucreaz─â pentru Ministerul de Interne. Specialitatea lui? S─â dea de urma tr─âd─âtorilor Coroanei. Prin urmare, c├ónd unul dintre prietenii lui se d─â...

SERIA ÔÇ×CLUBUL VALE╚ÜILORÔÇť

EL E ÎNTR-O MISIUNE SECRETĂ

Toat─â Londra ├«l ╚Ötie pe Beau Bellham drept marchiz de Bellingham, dar numai c├ó╚Ťiva apropia╚Ťi de ├«ncredere ╚Ötiu c─â lucreaz─â pentru Ministerul de Interne. Specialitatea lui? S─â dea de urma tr─âd─âtorilor Coroanei. Prin urmare, c├ónd unul dintre prietenii lui se d─â drept valet la o petrecere, ca s─â ├«╚Öi g─âseasc─â o so╚Ťie, Beau decide c─â dac─â ╚Öi el s-ar da drept valet ar avea parte de ocazia ╚Öi de acoperirea perfecte ca s─â ├«i spioneze pe cei pe care ├«i b─ânuie╚Öte de tr─âdare. Ce nu ia Beau ├«n calcul, ├«n schimb, este ciocnirea cu o servitoare mult prea sigur─â pe ea, care ├«i face via╚Ťa un iad.

EA E PE CALE SĂ ÎI STRICE ACOPERIREA

Domnișoara Marianne Notley e o cameristă cu mai multe secrete decât ace de păr. Când îl cunoaște pe noul valet al stăpânului ei, începe imediat să aibă bănuieli. Arată dumnezeiește și e plin de farmec, dar e cam prea sigur pe el și pune prea multe întrebări pentru gustul ei. Așa că e decisă să afle adevărata identitate a misteriosului valet și e dispusă să se folosească în acest scop de tot farmecul ei. Dar nu peste mult timp, prefăcătoria dintre ei devine foarte asemănătoare cu sentimentele adevărate. În special cu dragostea. Când descoperă în sfârșit adevărul unul despre celălalt, asta va genera confruntarea secolului sau o dragoste de durată?

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
224
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7380-0
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Stoica
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  17 mai 2021
Autor(i)  :  Valerie Bowman
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7380-0
Traducator(i)  :  Irina Stoica

Din aceeasi categorie

Vezi toate