- 29%

Intoarcerea ducelui (vol. 44)

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

O CĂSĂTORIE ESTE ÎN VIITORUL EI …

O ÎNMORMÂNTARE ESTE ÎN TRECUTUL LUI …

PÂNĂ CÂND DUCELE SE ÎNTOARCE

Domnișoara Sophie Payton își poate găsi oricând un pretendent, dar nu și dragostea. Singurul bărbat care i-a furat cu adevărat inima a fost Phillip Grayson, ucis în luptă cu un an în urmă. Dar când mama ei vitregă o logodește cu vărul lui Phillip, noul duce de Harlowe, Sophie este nevoită să accepte.

Înalta societate din Londra crede că Phillip Grayson a murit ca un erou pe câmpul de luptă, însă ducele de Harlowe este cât se poate de viu. Însă în timp ce s-a recuperat în secret la reședința prietenului său, fratele i-a fost ucis, vărul său și-a însușit pe nedrept titlul de duce, iar femeia pe care o iubea a hotărât să își refacă viața.

Când Phillip se întoarce în Londra pentru a-și revendica titlul de duce și pentru a-l găsi pe ucigașul fratelui său, Sophie nu-l poate ierta pentru că a lăsat-o să creadă că a murit. Și totuși, nici unul nu poate nega că atracția dintre ei este mai fierbinte ca niciodată și hotărăsc să afle împreună cine l-a ucis pe fratele lui Phillip. Dar nimic nu este așa cum pare, iar cu cât descoperă mai multe secrete, cu atât sunt mai aproape de a avea aceeași soartă crudă.

 

„Această serie captivantă și romantică este prea încântătoare pentru a fi ratată.Lisa Kleypas

„Romanul lui Valerie Bowman este pachetul complet: personaje fascinante, romantism și un strop de spionaj. Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 ian. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Valerie Bowman
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 204
ISBN : 978-630-319-514-8