- 40%

- 40%

Un conte sub acoperire

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,99┬álei Pre╚Ť special 11,99┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 28.10.2021

SERIA ÔÇ×CLUBUL VALE╚ÜILOR ÔÇť Toate domni╚Öoarele interesate de avere ╚Öi titlu din Londra r├óvnesc s─â pun─â m├óna pe noul conte de Kendall, dar el are de g├ónd s─â g─âseasc─â o so╚Ťie care s─â-l iubeasc─â cu adev─ârat. A╚Öa c─â, ├«ntr-o sear─â, ├«n vreme ce glume╚Öte cu prietenii ├«ntr-o tavern─â, ├«i vine o idee ÔÇô dac─â...

SERIA ÔÇ×CLUBUL VALE╚ÜILOR ÔÇť

Toate domni╚Öoarele interesate de avere ╚Öi titlu din Londra r├óvnesc s─â pun─â m├óna pe noul conte de Kendall, dar el are de g├ónd s─â g─âseasc─â o so╚Ťie care s─â-l iubeasc─â cu adev─ârat. A╚Öa c─â, ├«ntr-o sear─â, ├«n vreme ce glume╚Öte cu prietenii ├«ntr-o tavern─â, ├«i vine o idee ÔÇô dac─â domni╚Öoarele din aristocra╚Ťie nu ar ╚Öti c─â el este un conte bogat? Tot ce trebuie s─â fac─â este s─â pretind─â c─â este servitor la petrecerea ╚Ťinut─â la casa de la ╚Ťar─â a prietenului s─âu ╚Öi s─â se asigure c─â lista de invita╚Ťi este plin─â cu debutante frumoase ╚Öi bune de m─âritat. Ce ar putea merge gre╚Öit?

Frances Wharton este mult mai interesat─â s─â lupte pentru drepturile celor s─âraci dec├ót de c─âs─âtorie, dar mama ei insist─â s─â-╚Öi g─âseasc─â un so╚Ť. A╚Öa c─â, pentru a-╚Öi descuraja un poten╚Ťial admirator, jur─â s─â se poarte ca o scorpie. Singura persoan─â cu care poate s─â fie ea ├«ns─â╚Öi este servitorul chipe╚Ö ╚Öi amabil care ├«i tot apare ├«n cale. Leg─âtura dintre ei este de net─âg─âduit ╚Öi diferen╚Ťa de clas─â nu ├«mpiedic─â pasiunea pe care o simt. Dar ce se va ├«nt├ómpla c├ónd Frances va afla c─â lacheul pe care ├«l ador─â este, de fapt, contele pe care ├«l dispre╚Ťuie╚Öte? ├Äntr-un joc ├«n care totul este fals, se pot convinge unul pe cel─âlalt c─â iubirea lor este adev─ârat─â?

 

ÔÇ×O carte exact a╚Öa cum ar trebui s─â fie o poveste de dragoste ÔÇô sexy, imprevizibil─â, amuzant─â!ÔÇť Sarah MacLean

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
256
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7212-4
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Fulger
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  24 mar. 2021
Autor(i)  :  Valerie Bowman
Numar pagini  :  256
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7212-4
Traducator(i)  :  Irina Fulger

Din aceeasi categorie

Vezi toate