- 50%

- 50%

-50%

Un duce ca nimeni altul

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

SERIA ÔÇŁMIRESE NEAST├éMP─éRATEÔÇŁ Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale ╚Öi misiunilor ├«n slujba Coroanei, pun├óndu-i, nu o dat─â, via╚Ťa ├«n pericol ╚Öi renun╚Ť├ónd la tot - inclusiv la familie ╚Öi iubire - de dragul carierei. Acum ├«ns─â are ╚Öansa s─â se bucure de sprijinul necesar pentru a ob╚Ťine promovarea...

SERIA ÔÇŁMIRESE NEAST├éMP─éRATEÔÇŁ

Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale ╚Öi misiunilor ├«n slujba Coroanei, pun├óndu-i, nu o dat─â, via╚Ťa ├«n pericol ╚Öi renun╚Ť├ónd la tot - inclusiv la familie ╚Öi iubire - de dragul carierei. Acum ├«ns─â are ╚Öansa s─â se bucure de sprijinul necesar pentru a ob╚Ťine promovarea politic─â ├«n func╚Ťia de ministru de externe, la care a visat dintoteauna - ├«ns─â, pentru asta trebuie s─â ├«╚Öi conving─â so╚Ťia ├«nstr─âinat─â de aproape un deceniu s─â renun╚Ťe la Fran╚Ťa ╚Öi s─â revin─â ├«n Anglia, pentru a juca rolul so╚Ťiei grijulii ╚Öi iubitoare, ajut├óndu-l astfel s─â ob╚Ťin─â pozi╚Ťia mult r├óvnit─â.

Nicole Huntington Grimaldi┬á╚Öi-a petrecut ultimii zece ani ├«n Fran╚Ťa, f─âr─â s─â-╚Öi fi v─âzut so╚Ťul ├«n tot acest timp. ├Äns─â, din senin, se treze╚Öte cu Mark ├«n pragul castelului ei din Fran╚Ťa, cer├óndu-i s─â revin─â cu el ├«n Anglia. Nicole vede ├«n┬ácererea lui ocazia perfect─â de a ob╚Ťine de la el ceva ce ├«╚Öi dore╚Öte cu disperare. A╚Öadar, accept─â, cu o condi╚Ťie: vrea ca el s─â ├«i ofere un copil, pe care ea ├«╚Öi asum─â responsabilitatea de a-l cre╚Öte f─âr─â ajutorul lui.

Reg─âsirea dup─â at├ó╚Ťia ani ╚Öi cererea cu totul nea╚Öteptat─â a lui Nicole ├«i fac pe cei doi s─â descopere c─â, uneori, focul iubirii nu poate fi stins nici de timp, nici de distan╚Ť─â, iar ╚Öansa la fericire poate veni la a doua ├«ncercare.

 

Roman finalist la Premiul Daphne du Maurier 2018

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogiose în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
272
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4327-8
Traducator(i):
attribute_icon
Elena Arhire
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate