- 55%

Un duce ca nimeni altul

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 13.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA ”MIRESE NEASTÂMPĂRATE”

Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale și misiunilor în slujba Coroanei, punându-i, nu o dată, viața în pericol și renunțând la tot - inclusiv la familie și iubire - de dragul carierei. Acum însă are șansa să se bucure de sprijinul necesar pentru a obține promovarea politică în funcția de ministru de externe, la care a visat dintoteauna - însă, pentru asta trebuie să își convingă soția înstrăinată de aproape un deceniu să renunțe la Franța și să revină în Anglia, pentru a juca rolul soției grijulii și iubitoare, ajutându-l astfel să obțină poziția mult râvnită.

Nicole Huntington Grimaldi și-a petrecut ultimii zece ani în Franța, fără să-și fi văzut soțul în tot acest timp. Însă, din senin, se trezește cu Mark în pragul castelului ei din Franța, cerându-i să revină cu el în Anglia. Nicole vede în cererea lui ocazia perfectă de a obține de la el ceva ce își dorește cu disperare. Așadar, acceptă, cu o condiție: vrea ca el să îi ofere un copil, pe care ea își asumă responsabilitatea de a-l crește fără ajutorul lui.

Regăsirea după atâția ani și cererea cu totul neașteptată a lui Nicole îi fac pe cei doi să descopere că, uneori, focul iubirii nu poate fi stins nici de timp, nici de distanță, iar șansa la fericire poate veni la a doua încercare.

 

Roman finalist la Premiul Daphne du Maurier 2018

 

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogiose în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Valerie Bowman
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-4327-8