LiteraBlog Breaking News: Cele mai bune oferte la cărți pe Litera.ro!

Breaking News: Cele mai bune oferte la cărți pe Litera.ro!

În perioada 17–21 februarie 2021, pe litera.ro ai reduceri de până la 90% și bestseller cadou în valoare de 49,90 lei! 

Mii de titluri pot fi achiziționate pe Litera.ro, cu prețuri pornind de la 1,71 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 5 RON

Carte cu autocolante Disney. Zootropolis. O echipă de neînvins. Jocuri și activități poate fi achiziționată, în cadrul campaniei „Breaking News“, cu doar 1,71 lei, 1000 de întrebări și răspunsuri. Istoria lumii costă doar 2,99 lei, beneficiind de 90% reducere, iar Mă pregătesc de școală. Primele mele cuvinte poate fi comandată cu doar 3,98 lei.

Și titlurile pentru adulți beneficiază de reduceri de neratat. Astfel, Frica. Trump la Casa Albă de Bob Woodward este redusă de la 49,9 lei la 4,99 lei, iar Psihoterapia lui Dumnezeu de Boris Cyrulnik poate fi achiziționată cu 90% reducere, la prețul de 3,99 lei.

Titluri Litera care costă între 5 și 10 RON

Cu mai puțin de 10 lei, părinții pot comanda zeci de cărți educative pentru cei mici, între care: Ateliere Montessori și jocuri distractive pentru copii de Elsa Thirot și Metoda Waldorf. 30 de activități creative pentru fiecare anotimp de I. Huiban și M. Fujisawa, ambele cu o reducere de 90%, de la 69,9 lei la 6,99 lei.

Cartea de activități Montesorri. Animale din pădure este redusă de la 29,9 lei la 8,97 lei, în timp ce Prima mea carte Montesorri. Emoții beneficiază de 50% reducere și poate fi achiziționată cu 9,95 lei.

Disney. Elena din Avalor. O prințesă pentru Avalor. 32 de planșe de colorat poate fi achiziționată cu doar 5,97 lei, iar Cărțile de activități cu autocolante costă doar 8,96 lei.

De reducere beneficiază și cărțile din seria „Învăț să citesc“. Astfel, Povești de la fermă. O pisicuță poznașă și Povești de la fermă. Un cățeluș nepriceput pot fi achiziționate cu 7,96 lei.

Când sunt furios și Când sunt speriat de Trace Moroney, dar și Cizmulițele lui Alfie de Shirley Hughes beneficiază de 50% reducere și pot fi achiziționate cu 9,95 lei, iar Bebe învață. Primele mele animale și Disney bebe. Prima mea carte de desenat. 2 ani costă 7,45 lei fiecare.

Și titlurile pentru adulți beneficiază de oferte speciale. Astfel, 250 de lucruri de încercat într-o viață. În călătorie de Elise de Rijck poate fi comandată cu 80% reducere, la prețul special de 5,98 lei. Lord Jim de Joseph Conrad costă doar 5,97 lei, la fel și De ce e important să ai un scop în viață de Victor J. Strecher. Ultimul dintre oamenii președintelui de Bob Woodward poate fi achiziționată cu 80% reducere, la 7,98 lei, iar Revolutionary Road de Richard Yates și Patrick Melrose. Nu contează. Vești rele de Edward St. Aubyn pot fi comandate cu 9,96 lei.

Titluri Litera pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 15 RON

Cei mici descoperă mitologia cu Muncile lui Hercule și Tezeu și minotaurul, volume ce beneficiază de 50% reducere și pot fi achiziționate cu 12,54 lei fiecare. Poneii fermecați. Carte de colorat cu autocolante beneficiază de 65% reducere și poate fi achiziționată cu 10,47 lei.

Și titlurile pentru adolescenți beneficiază de super-prețuri. Astfel, Caietul cu nume pierdute de Sofia Lundberg poate fi achiziționat cu 13,46 lei, iar 50 de idei pe care trebuie să le cunoști. Matematica de Tony Crilly și Prințesă sub acoperire de Connie Glynn, cu 13,46 lei.

Am pregătit reduceri și pentru iubitorii de non-ficțiune. Printre titlurile la reducere se numără: Noile confesiuni ale unui asasin economic de John Perkins, care costă doar 12,45 lei, și Cum să învingi grijile și stresul de Dale Carnegie, ce poate fi achiziționată cu 14,95 lei.

Titluri Litera pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 20 RON

Iubitorii de ficțiune pot alege dintre zeci de titluri la reducere. De exemplu, Fata anonimă de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen, Când înflorește liliacul de Martha Hall Kelly, Soția dintre noi de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen pot fi achiziționate cu 17,96 lei.

Și titlurile din Biblioteca de Proză Contemporană pot fi comandate la un preț special. Astfel, Paturi oculte de Doina Ruști, Cuibul bufniței de Tudor Runcanu și Kyparissia de Alexandra Niculescu beneficiază de 50% reducere și pot fi achiziționate cu 14,95 lei.

Cu 19,95 lei pot fi achiziționate bestselleruri precum Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes, A doua șansă de Kristin Hannah, Malorie de Josh Malerman, dar și Ucigașul ABC de Agatha Christie.

Povestea unui orfan de Pam Jennoff poate fi achiziționată cu 20,21 lei, la fel și Rețeaua Alice de Kate Quinn și Crede-mă când mint de J.P. Delaney.

Printre titlurile de non-ficțiune ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 20 lei se numără: Creierul femeii de Louann Brizendine, Marte și Venus se împacă de John Gray, Zen. Arta de a trăi simplu de Shunmyo Masuno și Băiatul care l-a urmat pe tatăl său la Auschwitz de Jeremy Dronefield.

Titluri Litera pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 25 RON

Pământ american de Jeanine Cummins, Momente decisive, Cum reacționează națiunile în fața crizelor și a schimbării de Jared Diamond, Îngerul de la Marchmont Hall de Lucinda Riley, Moarte pe Nil de Agatha Christie, Respirație în doi de Nicholas Sparks, Trei femei de Lisa Taddeo sunt doar câteva dintre bestsellerurile ce pot fi achiziționate cu 22,45 lei.

50 de clasici. Politică și 50 de clasici. Filosofie de Tim Butler-Bowdon costă 24,95 lei. La același preț pot fi achiziționate și Origini de Lewis Dartnell, Epoca zidurilor. Cum schimbă lumea barierele dintre națiuni de Tim Marshall, Oglinda care deformează de Jia Tolentino, Povestea mea de Michelle Obama, Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, Nu sunt eu de Maia Morgenstern.

La categoria ficțiune, printre noutățile la reducere se numără: Trei zile de Anders Roslund, Un cartier select de Therese Anne Fowler, Pacienta tăcută de Alex Michaelides, Voluntarul de Jack Fairweather.

Titluri Litera pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 30 RON

Mica enciclopedie Lykke de Meik Wiking, Miracolul vieții pe pământ. Povestea evoluției, Psihologia. Cei mai importanți teoreticieni, teorii clasice și cum te pot ajuta acestea să înțelegi lumea de Dr. Andreea Bonior sunt doar câteva dintre titlurile reduse de la 59,9 lei la 26,96 lei.

Dintre materialele educative pentru copii beneficiază de super-reducere Disney. Povești de aur. Cele mai frumoase povești clasice, ce poate fi achiziționată cu 29,95 lei, Construiește globul pământesc. Enciclopedie ilustrată și glob pentru copii, redusă de la 79,9 lei la 27,97 lei, și Primul meu dicționar ilustrat. Bebe învață, care are o reducere de 50% și poate fi achiziționat cu 29,95 lei.

Primești gratuit bestsellerul Vânătoarea de vrăjitoare de Max Seeck la orice comandă de peste 99 de lei.

Despre Vânătoarea de vrăjtoare de Max Seeck

Apărută la Editura Litera, cartea Vânătoarea de vrăjitoare are toate ingredientele unui roman captivant: sadism, schizofrenie și ocultism; seducție, umilință și brutalitate; fidelitate necondiționată și trădare șocantă.

Soția unui autor de bestselleruri este ucisă. Anchetatorii o găsesc așezată la masa din sufrageria reședinței luxoase a cuplului dintr-o suburbie a orașului Helsinki, îmbrăcată în rochie neagră de seară și cu un rânjet sinistru pe față.

La început, pare că un psihopat reconstituie cumplitele crime din trilogia Vânătoarea de vrăjitoare, scrisă de soțul victimei. Însă coordonatoarea investigației, Jessica Niemi, își dă curând seama că nu e vorba despre un singur ucigaș, ci, mai degrabă, despre zeci de persoane care cred într-o formă sinistră de vrăjitorie, îi cunosc fiecare mișcare și sunt întotdeauna cu un pas înahttps://www.litera.ro/vanatoarea-de-vrajitoare-afbb92intea ei.

Când cadavrele încep să se adune, Jessica înțelege că asasinii nu se vor opri până nu vor obține ceea ce doresc. Iar când trecutul ei întunecat iese la iveală, ea știe că trebuie să lupte cu propriii demoni, chiar în timp ce încearcă cu disperare să-i prindă pe ucigași înainte ca aceștia să facă următoarea victimă.

CE SPUN CRITICII DESPRE CARTEA VÂNĂTOAREA DE VRĂJITOARE, APĂRUTĂ LA EDITURA LITERA

„Un thriller consistent, intens, plin de suspans. Romanul lui Max Seeck este sumbru și cu o intrigă sinuoasă – momentele de revelație sunt de fiecare dată vii ca niște scene de film și cu impact uriaș. Seeck are capacitatea stranie de a produce dezvăluiri menite să accelereze pulsul cititorului, pe măsură ce acesta face conexiuni în același timp cu detectivul din carte. Măiestria lui de a menține ritmul, plănuirea atentă a intrigii și preferința pentru capitolele scurte, rapide – toate acestea se combină într-un thriller alert, puternic.“ (Booklist)

*Ai și transport gratuit pentru comenzile de peste 149 de lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.