LiteraBlog Marți, 16 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Din nou acasă” de Kristin Hannah

Marți, 16 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Din nou acasă” de Kristin Hannah

Marți, 16 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge Din nou acasă, un nou roman scris de Kristin Hannah și spune povestea lui Madelaine Hillyard, un chirurg cardiolog  de renume mondial, aflată al apogeul carierei.  Viața ei personală este însă mult mai puțin reușită. Mamă singură, iubitoare, dar suprasolicitată,  se ceartă în permanență cu fiica ei adolescentă.

La șaisprezece ani, Lina este dezorientată, furioasă și se înstrăinează rapid de mama ei, devenind o rebelă disperată să îl găsească pe tatăl care a plecat înainte ca ea să se nască.

Citește un fragment din „Țărmuri îndepărtate” de Kristin Hannah

Ca lucrurile să complice și mai mult, în viața lui Madelaine se găsesc frații DeMarco, care sunt foarte diferiți: în timp ce preotul Francis DeMarco este întotdeauna gata să dea o mână de ajutor, fratele său, Angel, și-a asumat de mult timp rolul de băiat rău. Cu ani în urmă, Angel a abandonat-o pe Madelaine – și rolul de tată pentru fiica lor – pentru a pleca în căutarea faimei și a averii. Plecarea lui a lăsat-o pe Madelaine devastată, dar acum el reapare și caută ajutor chiar de la oamenii pe care i-a trădat – de această dată ca pacient aflat în stare gravă.

Ce spun criticii despre Din nou acasă

„O poveste tandră, frumos scrisă, despre dezvoltarea emoțională, iertare și posibilitatea ca miracolele să se întâmple”(Publishers Weekly)

DESPRE KRISTIN HANNAH

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Citește și: Kristin Hannah, autorul lunii februarie pe litera.ro

Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut în 2009, un roman esențial care a adus împreună femeile pentru o cauză comună, iar Privighetoarea a fost votată, în 2015, cea mai bună carte a anului de către Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library JournalThe Wall Street Journal și The Week. În plus, romanul a câștigat Premiul Goodreads și People’s Choice Award. Audiobookul Privighetoarea a câștigat Premiul pentru audiobookul anului la categoria ficțiune. Romanele sale PrivighetoareaUn nou început și Frontul de acasă urmează să fie ecranizate de case de producție importante.

Citește și: Trei cărți pe care să le citești dacă ți-a plăcut „Cele patru vânturi” de Kristin Hannah

Înainte să se dedice în totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuiește în Pacific Northwest împreună cu soțul ei.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.