LiteraBlog Vineri, 11 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „O supradoză de moarte” de Agatha Christie

Vineri, 11 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „O supradoză de moarte” de Agatha Christie

Vineri, 11 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O supradoză de moarte, scrisă de Agatha Christie.

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, și de data asta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai exista și alte victime. Să fie aceste crime verigi ale lanțului revoluționar menit să răstoarne ordinea democratică din Marea Britanie în tulburele deceniu patru al secolului XX?

Citește și: Alina Purcaru: „À la Agatha”

Să fie neatrăgătoarea și banala domnișoară Seale un geniu al crimei? Ca la un joc de cărți, Poirot are sentimentul că i se forțează mâna într-o anume direcție a investigației. Agatha Christie își țese din nou intriga palpitantă cu o măiestrie de neegalat, oferindu-le cititorilor un deznodământ absolut surprinzător.

DESPRE AGATHA CHRISTIE

Agatha Christie este cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei”. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Citește și: Zece cărți de Agatha Christie care te vor ține cu sufletul la gură

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes încoace – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Agatha Christie a mai scris volume de nonficțiune, o autobiografie, dar şi povestiri amuzante despre numeroasele expediții în care a participat alături de soțul ei, arheologul sir Max Mallowan.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.