lipsă stoc

- 55%

Toate saruturile din lume

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „SMYTHE - SMITH“

Hugh Prentice nu a avut niciodată răbdare cu femeile pline de dramatism – și, dacă Lady Sarah Pleinsworth a cunoscut vreodată cuvintele „timiditate“ sau „reținere“, s-a descotorosit de multă vreme de ele. În plus, un duel nechibzuit l-a făcut pe acest matematician strălucit să-și piardă un picior, iar acum n-ar putea niciodată să îndrăznească să curteze o femeie ca Sarah – și cu atât mai puțin să viseze să se însoare cu ea.

Sarah nu l-a iertat niciodată pe Hugh pentru duelul care aproape că i-a distrus familia. Dar chiar și dacă ar putea găsi o cale să-l ierte, acest lucru nu ar avea vreo importanță, căci, deși nu îi pasă că trupul lui nu este perfect, personalitatea lui i se pare insuportabilă.

Forțați însă să petreacă împreună o săptămână, Sarah și Hugh descoperă că primele impresii nu sunt întotdeauna demne de încredere. Și când un sărut duce la două, trei sau chiar patru, matematicianul ar putea, pentru prima dată, să uite să numere, iar voluntara lady ar putea rămâne, pentru prima dată, fără cuvinte…

 

„Cu cel de-al treilea roman al seriei, Julia Quinn oferă o lectură care vă va face să râdeți în hohote, dar în aceeași măsură vă va atinge și coarda sensibilă a inimii.“ Kirkus Reviews

 

JULIA QUINN este una dintre cele mai talentate autoare de romane de dragoste istorice, ale cărei bestselleruri vândute în zeci de milioane de exemplare s-au situat permanent în topurile New York Times.

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 nov. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Julia Quinn
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-9715-8