lipsă stoc

- 55%

O astfel de noapte

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „SMYTHE - SMITH“

Anne Wynter este nevoită să-și ascundă identitatea din pricina unui scandal amoros din trecut, dar se descurcă de minune în rolul de guvernantă a trei tinere domnișoare din înalta societate. Însă de multe ori slujba ei este o adevărată provocare, la un moment dat fiind pusă în situația de a cânta într-un cvartet la serata anuală a familiei pentru care lucrează. Dar seara reprezentației nu se sfârșește așa cum era de așteptat, iar Anne ajunge să-i îngrijească rănile chipeșului conte de Winstead căpătate în urma unei dispute cu un prieten.

Întors recent din exil din cauza unui duel, Daniel Smythe-Smith încă poate fi în pericol de moarte. Fascinat de frumoasa Anne, face tot posibilul să petreacă timp cu tinerele lui verișoare numai pentru a fi în preajma guvernantei lor.

După mulți ani în care a suportat avansuri nedorite din partea unor bărbați care voiau doar o amantă, Anne simte că Daniel este primul bărbat care o dorește cu adevărat și îi este tot mai greu să accepte că o guvernantă nu poate flirta cu un nobil.

Dar Daniel încă are un dușman de temut, unul care a jurat că îl vrea mort. Iar când Anne ajunge să fie în pericol din cauza lui, Daniel este hotărât să facă totul pentru fericirea lui și a lui Anne. Vor reuși să trăiască finalul fericit pe care și l-au dorit?

 

JULIA QUINN este una dintre cele mai talentate autoare de romane de dragoste istorice, ale cărei bestselleruri vândute în zeci de milioane de exemplare s-au situat permanent în topurile New York Times.

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 oct. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Julia Quinn
Traducator(i) : Alina Rogojan
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-9627-4