- 60%

Pacate sub clar de luna

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 24,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 24,00┬álei

Julia Hughes a ales ├«ntotdeauna calea sigur─â ÔÇô p├ón─â c├ónd a ├«nv─â╚Ťat pe propria piele o lec╚Ťie extrem de dureroas─â. Acum se preg─âte╚Öte s─â o ia de la cap─ât, ob╚Ťin├ónd o nou─â slujb─â departe de familie, de prieteni, dar ╚Öi de amintirile dureroase. ├Än seara de dinaintea plec─ârii, drumul i se intersecteaz─â cu al unui str─âin fascinant, care o face s─â se simt─â din nou vie ╚Öi ├«nsufle╚Ťit─â ÔÇô pentru ca, odat─â ajuns─â ├«n Louisiana, s─â descopere c─â nu era nimeni altul dec├ót Lucian de Vincent... noul ei angajator.

Fra╚Ťii de Vincent au o avere colosal─â, o familie puternic─â, dar stranie ╚Öi o reputa╚Ťie sumbr─â. Sarcina Juliei este s─â aib─â grij─â de sora acestora, o t├ón─âr─â tulburat─â revenit─â acas─â dup─â ce a fost considerat─â disp─ârut─â vreme de zece ani. ├Äns─â o prezen╚Ť─â ascuns─â ╚Öi amenin╚Ť─âtoare ├«n vechea cas─â, considerat─â b├óntuit─â ╚Öi blestemat─â, precum ╚Öi tenta╚Ťia permanent─â reprezentat─â de Lucian se dovedesc pentru Julia o distragere periculoas─â. ╚śi de╚Öi ╚Ötie c─â fac parte din lumi diferite, atingerile lui p─âc─âtoase ╚Öi promisiunile senzuale sunt greu de refuzat.

Lucian este mezinul familiei, cel mai s─âlbatic ╚Öi mai imprevizibil dintre fra╚Ťi. Burlac convins ╚Öi cunoscut pentru escapadele sale, acum o dore╚Öte doar pe Julia. Ceva din ea ├«l face s─â vrea s─â i se dest─âinuie ├«n ├«ntregime ÔÇô dar unele secrete este mai bine s─â r─âm├ón─â ├«ngropate, ├«mpreun─â cu un trecut care nu doar ar duce la distrugerea unei dinastii, ci ar atrage-o ╚Öi pe Julia ├«ntr-un joc mortal.

Căci, poate, calea cea mai ușoară de a ajunge la Lucian este prin intermediul Juliei...

 

ÔÇ×Misterele complexe ╚Öi atmosfera u╚Öor gotic─â ├«i vor face pe cititori s─â nu poat─â s─â lase cartea din m├ón─â p├ón─â la ultima pagin─â.ÔÇŁ Publishers Weekly

ÔÇ×Primul roman al seriei combin─â cu m─âiestrie thrillerul, elementele supranaturale cu romantismul, iar scenele senzuale completeaz─â perfect nara╚Ťiunea perfect structurat─â.ÔÇŁ Bookpage

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 16 ian. 2023
Colectie : Moon Light
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-9719-6