- 40%

- 40%

Cavendon Hall

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Cavendon Hall


Nota ta:
87% of 100
Preț standard 49,90 lei Preț special 29,94 lei

Versiuni disponibile

De peste o sută șaizeci de ani, impozanta Cavendon Hall este reședința a două familii ale căror destine s-au întrepătruns inexorabil: aristocrații Ingham și slujitorii lor loiali, membrii familiei Swann. Charles Ingham, al șaselea conte de Mowbray, locuiește aici cu soția lui Felicity și cu cei șase copii. Lady Daphne,...

De peste o sută șaizeci de ani, impozanta Cavendon Hall este reședința a două familii ale căror destine s-au întrepătruns inexorabil: aristocrații Ingham și slujitorii lor loiali, membrii familiei Swann. Charles Ingham, al șaselea conte de Mowbray, locuiește aici cu soția lui Felicity și cu cei șase copii.

Lady Daphne, cea mai frumoasă dintre cele patru fiice ale contelui, se pregătește -și facă debutul în înalta societate, iar acest eveniment captează atenția întregii familii. Însă cineva și-a pus în gând distrugă totul și a ales cel mai crud mod cu putință. Consecințele pot fi dezastruoase atât pentru viața și reputația frumoasei tinere, cât și pentru întreaga familie și pentru numele de Ingham.

Reîntoarcerea lui Hugo Ingham Stanton, vărul primar al contelui, alungat de la Cavendon Hall cu șaisprezece ani în urmă de către propria mamă, va fi pentru Lady Daphne nu numai o salvare providențială, ci și găsirea unei iubiri pentru o viață.

Sub amenințarea Primului Război Mondial, familiile Ingham și Swann vor fi supuse unor încercări pe care nu le-ar fi crezut niciodată posibile. Loialități vor fi puse sub semnul întrebării, secrete vor fi dezvăluite și iubiri vor fi trădate. În acele vremuri pline de incertitudini, un singur lucru este sigur: pentru cele două familii, viața nu va mai fi niciodată la fel.

Roman a cărui acțiune se desfășoară pe o perioadă de șaisprezece ani, între 1913 și 1929, Cavendon Hall nu-i va dezamăgi pe cititorii Barbarei Taylor Bradford.


În cele aproape patru decenii de carieră, Barbara Taylor Bradford a scris 35 de bestselleruri, vândute în 92 de milioane de exemplare, în 90 de țări și traduse în 40 de limbi. Zece dintre romanele sale au fost ecranizate, bucurandu-se, ca și cărțile, de un succes remarcabil.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Apr 2017
Numar pagini:
attribute_icon
416
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1544-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  26 apr. 2017
Autor(i)  :  Barbara Taylor Bradford
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 200
colectie  :  Blue Moon
ISBN  :  978-606-33-1544-2