- 50%

- 50%

-49.97%

Ciocolata. Un aliment esențial pentru sănătatea ta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
70% of 100
Preț standard 19,17 lei Preț special 9,59 lei
în stoc

Estimare livrare: 22.09.2021

Cu secole în urmă, ciocolata era considerată mai prețioasă decât aurul. Chiar și în prezent ea a rămas un sinonim al luxului și al delectării, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoană căreia să nu-i placă ciocolata, mai ales ca există nenumărate forme și sortimente....

Cu secole în urmă, ciocolata era considerată mai prețioasă decât aurul. Chiar și în prezent ea a rămas un sinonim al luxului și al delectării, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoană căreia să nu-i placă ciocolata, mai ales ca există nenumărate forme și sortimente.  

Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este înconjurată de un aer de mister, pericol și interdicție. Puțini cunosc totuși binefacerile ei asupra sănătății, cantonați în prejudecata că ciocolata îngrașă. Susținut de argumente de ordin științific, Michel Montignac demontează toate  preconcepțiile legate de acest aliment, analizând calitățile nutritive de excepție și efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru. În plus, ne oferă 20 de rețete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.  Descoperiți, așadar, cât de sănătoasă poate fi ciocolata (mai ales cea neagră, amară și bogată în cacao) și de ce nu ar trebui să lipsească din nici un regim alimentar echilibrat.  

Michel Montignac, celebru specialist în nutriție, este autorul conceptului de „indice glicemic“ și creatorul revoluționarei diete care îi poartă numele. Cărțile lui au fost traduse în 25 de limbi și publicate în 42 de țări, în peste 16 milioane de exemplare. Căutați, în aceeași serie: Vinul – un aliment esențial pentru sănătatea ta, Uleiul de măsline – un aliment esențial pentru sănătatea ta.

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2010
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
120 x 200
Nr. pagini:
attribute_icon
240
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-740-2
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate