- 30%

Scandaluri sub clar de luna

Seria: Clar de luna
Nota ta:
60 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Nici măcar o vânătoare de fantome precum Rosie Herpin nu ar fi putut prevedea faptul că soarta i-a rezervat o întâlnire atât de neașteptată – și de intimă – cu nimeni altul decât seducătorul și misteriosul Devlin de Vincent. Toată lumea din New Orleans știe despre blestemul întunecat ce planează asupra familiei sale și care stârnește deopotrivă groază și curiozitate. Pentru localnici, Devlin este diavolul în persoană. Pentru Rosie, este un bărbat care îi ațâță cele mai nebunești fantezii. Când se descoperă că atacul violent asupra prietenei ei are, într-un fel, legătură cu familia de Vincent, Devlin devine în ochii lui Rosie un mister pentru a cărui dezlegare ea își pune viața în joc.

Devlin știe ce își dorește de la femeia asta frumoasă și îndrăzneață. Dar ce vrea Rosie de la el? Întrebarea aceasta devine tot mai insistentă – și mai periculoasă – când el începe să o bănuiască de intenții ascunse și de faptul că a tras cu ochiul în tenebrele trecutului său.

Până la urmă, poveștile legate de familia de Vincent s-ar putea să aibă un sâmbure de adevăr. Dar, dacă vrea să afle adevărul, Rosie nu are de ales și trebuie să riște și să se arunce în brațele bărbatului căruia nu îi poate rezista – a chipeșului diavol în persoană.

 

„Misterios, dar de multe ori amuzant, acest roman palpitant abundă de răsturnări de situație și oferă o poveste de dragoste care îți taie răsuflarea – un final uluitor al trilogiei!“ Library Journal

„Un roman palpitant și plin de pasiuni arzătoare.Entertainment Weekly

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele...

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat.

Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 sept. 2023
Colectie : New Moon
Serie : Clar de luna
Traducator(i) : Corina Dănilă
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-630-319-337-3