lips─â stoc

- 65%

Har si destin

Nota ta:
79 % of 100
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 20,97┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,90┬álei Pre╚Ť special 20,97┬álei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

ORICE MAGIE POATE FI FOLOSITĂ PENTRU LUCRURI MĂREȚE SAU TERIBILE

Trinity Marrow pierde bătălia și pe Protectorul ei drag. Acum, chiar dacă îi are de partea ei pe demoni și pe Gardieni, nu e sigur că va câștiga lupta împotriva Mesagerului.

Aducerea lui Lucifer ├«napoi ├«n lume pentru a dobor├« aceast─â entitate malefic─â probabil c─â nu e cea mai grozav─â idee, dar pare unica solu╚Ťie... a╚Öa cum doar ultimul ├«nger c─âzut r─âmas, cu imensa lui putere, poate redresa cursul evenimentelor. ├Än vreme ce ├«ntre Trin ╚Öi Zayne se creeaz─â o nou─â ╚Öi mult mai periculoas─â leg─âtur─â, Lucifer coboar─â iadul pe P─âm├ónt, ╚Öi la orizont se ├«ntrevede amenin╚Ť─âtoarea apocalips─â. Lumea se afl─â pe buza pr─âpastiei, sf├ór╚Öitul e iminent ╚Öi nu exist─â dec├ót o singur─â certitudine: fie c─â for╚Ťele Binelui vor ├«nvinge sau nu, nimic nu va mai fi ca ├«nainte.

Pasiune, tr─âdare, gre╚Öeli mortale... trilogia Mesagerul se ├«ncheie cu un roman animat de personaje memorabile, de scene imprevizibile ╚Öi de un sf├ór╚Öit dulce-amar care ├«i va emo╚Ťiona pe cititori.

 

ÔÇ×Ca de obicei, Armentrout exceleaz─â ├«n crearea unei lumi paranormale credibile, accesibile ╚Öi ├«nc├ónt─âtoare.ÔÇť ÔÇô Booklist

 

ROMAN PUBLICAT ÎN 11 ȚĂRI

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 10 feb. 2022
Colectie : New Moon
Traducator(i) : Iulia Dromereschi
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 448
ISBN : 978-606-33-8430-1