- 30%

Seductie sub clar de luna

Nota ta:
75 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Nicolette Bresson nu a crezut că avea să se întoarcă vreodată la reședința de Vincent... casa unde lucrează părinții ei, unde Nikki a crescut, locul în care s-a ales cu inima frântă din cauza lui Gabriel de Vincent. Și totuși, iat-o aici, pentru a-i ține locul mamei ei bolnave, până când aceasta are să se pună pe picioare. Nu ar trebui să fie foarte complicat să se țină departe de Gabe, mai ales că Nikki își umple tot timpul liber încercând să evite atacurile răuvoitoare ale musafirilor casei de Vincent. Însă nu este deloc un lucru ușor să scape de amintirile care o leagă de Gabe și să nu se lase vrăjită de prezența lui ademenitoare – mai ales când el pare hotărât să se țină cât mai aproape de ea cu putință.

Gabriel și-a consumat ani din viață chinuit de amintirile ultimei lui interacțiuni cu Nikki. A dorit-o, dar din motive care nu erau potrivite pentru nici unul din ei. Acum însă, lucrurile stau altfel. Gabe nu mai vede în ea doar fata pe care o știe dintotdeauna, ci vede o femeie tulburător de frumoasă, talentată și inteligentă – una care este urmărită din umbre de o prezență rău intenționată.

Acum, Gabe va face tot ce ține de el pentru ca Nikki să fie în siguranță – și pentru a împiedica blestemul de Vincent să lovească din nou.

 

„Gabe și Nikki pun într-o lumină nouă pasiunea și devotamentul.” Hypable.com

„Armentrout le oferă cititorilor încă o poveste senzuală, incitantă și emoționantă... Pe lângă tensiunea sexuală și abundența de emoții, cititorul are parte din plin de mister și de pericole care să condimenteze povestea. Seria aceasta devine tot mai bună!RT Book Reviews

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele...

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat.

Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 iul. 2023
Colectie : New Moon
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-630-319-126-3