- 40%

Lumina din flacara

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei

SINGURUL CARE O POATE SALVA ACUM PE SERA ESTE CEL PE CARE EA A DORIT MEREU S─é-L UCID─é

Adev─ârul despre planul Serei iese la iveal─â, zdruncin├ónd ├«ncrederea fragil─â ce se ├«nfiripase ├«ntre ea ╚Öi Nyktos. ├Änconjurat─â de oameni care nu au ├«ncredere ├«n ea, Serei nu ├«i mai r─âm├óne dec├ót s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â datoria. Ar face orice pentru a aduce sf├ór╚Öitul lui Kolis, falsul rege al zeilor, ╚Öi domniei lui tiranice asupra C├ómpiilor Elizee, ├«ndep─ârt├ónd astfel pericolul pe care ├«l reprezint─â acesta pentru ╚Ťinuturile muritorilor. Nyktos are ├«ns─â un plan, ╚Öi, ├«n vreme ce el ╚Öi Sera se str─âduiesc s─â g─âseasc─â o ie╚Öire din situa╚Ťia ├«n care au ajuns, ultimul lucru de care au am├óndoi nevoie este pasiunea de nest─âp├ónit dintre ei, ce continu─â s─â se intensifice. Sera nu ├«╚Öi poate permite s─â se ├«ndr─âgosteasc─â de Nyktos, nu c├ónd destinul le aduce ├«n cale at├ótea obstacole. Dar amintirile despre pl─âcerea pe care ╚Öi-au oferit-o reciproc ╚Öi dorin╚Ťa imposibil de st─âp├ónit sunt ca un c├óntec de siren─â c─âruia ├«i e imposibil s─â-i reziste.

Pe m─âsur─â ce Sera ├«ncepe s─â con╚Ötientizeze faptul c─â ├«╚Öi dore╚Öte s─â fie mai mult dec├ót consoarta formal─â a lui Nyktos, pericolele ce ├«i ├«nconjoar─â se intensific─â. Atacurile lansate de Umbre sunt tot mai dure ╚Öi, c├ónd Kolis ├«i cheam─â pe Nyktos ╚Öi pe Sera la curte, ies la iveal─â ╚Öi alte riscuri la care se expun. T─âciunii primitivi de via╚Ť─â din Sera devin tot mai puternici, duc├ónd-o mai aproape de sf├ór╚Öitul propriului Sacrificiu. ╚śi, f─âr─â dragostea lui Nyktos ÔÇĺ o emo╚Ťie pe care el este incapabil s─â o simt─â ÔÇĺ, Sera nu va putea supravie╚Ťui propriei Ascensiuni. Asta presupun├ónd c─â va reu╚Öi s─â reziste p├ón─â ├«n acel moment, iar Kolis nu va pune m├óna pe ea, c─âci timpul se scurge cu repeziciune ÔÇĺ at├ót pentru ea, c├ót ╚Öi pentru cele dou─â t─âr├ómuri.

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 apr. 2023
Colectie : New Moon
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 672
ISBN : 978-606-33-9981-7