- 71%

Gradina cu lavanda (vol. 1)

Nota ta:
79 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 9,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 9,99 lei

Romantic 

 

În sudul scăldat în soare al Franței, Emilie de la Martinières, ultima din familia de aristocrați cu același nume, moștenește casa în care s-a născut, de fapt, un castel minunat, înconjurat de vii. Dar proprietatea este grevată de datorii uriașe – iar secretele pe care le ascunde sunt la fel de mari... Emilie descoperă ce s-a întâmplat cu familia ei în timpul războiului, iar castelul însuși îi poate dezvălui informațiile de care are nevoie ca să-și afle trecutul, prezentul și viitorul.

 

„Iată o carte care te prinde în mreje. Este o poveste despre secrete de familie, spionaj pe timp de război și modul în care se pierde și se câștigă loialitatea, o poveste perfectă pentru cei care apreciază ficțiunea istorică.“ Booklist

 

LUCINDA RILEY a scris prima carte la vârsta de 24 de ani. Cărțile ei au fost traduse în peste 37 de limbi și s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare. Printre bestsellerurile Lucindei Riley se numără Secretul orhideei, Grădina cu lavandă, Trandafirul nopții, Secretul Helenei.

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul roman.

Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times. Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume.

Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

În prezent, o mare companie de producție de la Hollywood se pregătește pentru ecranizarea seriei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 mar. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Lucinda Riley
Traducator(i) : Adina Rațiu și Gabriel Rațiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-9894-0